וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאודיה פינטו ועד אודיה אזולאי: אלו עשרת האייטמים שהכי עניינו אתכם השבוע

עודכן לאחרונה: 5.9.2025 / 10:32

השבוע סוף סוף הסתיים החופש הגדול, ואיתו החזרה המבורכת לשגרה. רגע לפני ששוב נחזור לחופש עם בואם של חגי תשרי, בביצה המקומית עברנו עוד שבוע סוער במיוחד. מה קרה למלכת היופי לשעבר מור ממן? מי עלתה על המוקד של הפרו-פלסטיניים? ומה אמרה פאולה רוזנברג שחולל סערה?

דניאל רוט אבנרי/יורי סקוירסקי

פאנליסטית "אולפן שישי" לשעבר חושפת: "חיי התפרקו. אני סובלת מחרמות"

העיתונאית דניאל רוט אבנרי (39), מגישת תוכנית הלילה והמהדורה המוקדמת בשישי בערוץ i24 NEWS, שיתפה בתוכנית "שיחת נפש" עם הפרופסור יורם יובל על הימים בהם תפקדה כפאנליסטית ב"אולפן שישי", ובהשלכות שהגיעו בעקבות ההתבטאויות והדעות שהציגה שם, לטענתה.

"בפן האישי, בעקבות 'אולפן שישי', חיי התפרקו", שיתפה אבנרי. "כל החיים החברתיים שלי השתנו לחלוטין, חברות זרקו אותי אחת אחת. אני אתן דוגמה. אחת מחברותיי הטובות ביותר, שזו אישה מדהימה, כך חשבתי, שאין לה מושג מה ההבדל בין יאיר לפיד לבני גנץ למשל, יום אחד הודיעה לי שהיא לא מעוניינת להיפגש איתי משום שאני אדם מסוכןל מדינת ישראל. אמרה שבעלה צופה ב'אולפן שישי' וזה מה שהוא אמר לה. חברות של שנים נזרקה לזבל".

"אני מקבלת איומים מהאנשים הכי קרובים אליי. אני סובלת מחרמות, ברמת בדידות מטורפת. אבל אני יכולה להגיד שאנשים שכתבו לי דברים נוראיים, החרימו והפכו את חיי לגיהנום בעקבות החרמות והעלבונות, אלה אנשים שהיום מנסים לחזור ולהיות איתי בקשר, ולהיות חברים. אני לא רוצה לשמוע מהם", שיתפה אבנרי.

מור ממן/צילום מסך, אינסטגרם

השבוע הקשה של מלכת היופי לשעבר מור ממן

השבוע האחרון היה שבוע קשה במיוחד עבור מלכת היופי בדימוס מור ממן. בתחילת השבוע דווח כי שלושה חודשים בלבד אחרי שהתחתנו, ממן ובן זוגה הודיעו על פרידה מפתיעה. יממה לאחר מכן, היא שיתפה לראשונה על התחושות של לפרק בית בפעם השנייה: "עוברים עליי יומיים לא פשוטים בכלל, בלשון המעטה. לפרק בית זה משהו שלא פשוט בכלל, לא משנה כמה זמן לקח להגיע להחלטה שלמה, שאתה פשוט קם ועוזב. זה לא פשוט בכלל".

יומיים אחרי הידיעה על הפרידה, ממן חשפה מכה כואבת נוספת שחטפה בתקופה האחרונה, כשעסק הקוסמטיקה שלה נקלע לקשיים בעקבות החלטה עסקית שגויה שקיבלה. "בשנה האחרונה השקעתי במוצר שמבחינה תזרימית לא חישבתי אותו נכון, וזה גרם לי לבעיית תזרימית בחברה, מול הבנקים, מה שבעצם עצר לי את הפעילות של החברה כבר שנה", שיתפה ממן בסטורי שהעלתה.

על אף הקשיים, מלכת היופי לשעבר לא נשברת: "אני יודעת שמפה אני אצמח הכי גבוה שיש. ואני יודעת שאני אגיע למקומות יותר גבוהים ממה שהייתי. והקב"ה בחן אותי בשנה הזאת גם בכסף, גם בממון שאיבדתי, גם בלפרק בית. וכל כך הרבה דברים. אבל אני חזקה. ואני אעבור גם את זה".

sheen-shitof

עוד בוואלה

התהליך המסקרן של מיחזור אריזות מתכת

בשיתוף תאגיד המיחזור תמיר

קארדי בי בטקס פרסי המוסיקה של MTV, ספטמבר 2023/GettyImages, Taylor Hill

הקרקס של קארדי בי: למה כולים דיברו השבוע על המשפט של הראפרית המפורסמת?

הראפרית האמריקאית קארדי בי (או בשמה המלא - בלקאליס מרלניס אלמן אלמנזר סיפוש), מצאה את עצמה בשבועיים האחרונים בבית המשפט, אחרי שנתבעה על ידי מאבטחת בשם אמאני אליס, שטענה כי הראפרית תקפה אותה במהלך ויכוח שנערך ביניהן בשנת 2018, מחוץ למרפאה בה עבדה אליס.

העדות של הראפרית שודרה בשידור חי ב- Court TV, וקטעים ממנה הפכו לוויראליים ברשת, שהשתגעה מההופעה האייקונית שלה בבית המשפט, כשענה לשאלות של עורך הדין מטעם התובעת, ולא חסכה במילים, או בהבעות פנים.

חבר המושבעים בבית המשפט בקליפורניה קבע לבסוף פה אחד כי הראפרית חפה מאשמה, כפי שטענה לאורך כל הדרך. גם העדויות של הרופא שלה ושל פקידת הקבלה תמכו בטענתה, על כך שלא היה כל מגע פיזי בינה לבין התובעת.

בסיום ההליך המשפטי, הראפרית מסרה הצהרה נחרצת: "אני לא נגעתי באישה הזאת. הבא שיגיש נגדי תביעת סרק - אני אתבע אותו בחזרה, והוא ישלם! אני לא מתבטלת ועובדת קשה בשביל הכסף שלי. אל תחשבו שתוכלו לקחת לי אותו".

פאולה רוזנברג/באדיבות המצולמים, שי פרנקו

האמירה של פאולה רוזנברג שחוללה סערה: "מקנאה בישראלים שמצהירים שאין להם חמלה לילדים עזתים"

מנחת הטלוויזיה פאולה רוזנברג עוררה השבוע סערה ברשת, בעקבות פוסט שפרסמה על המלחמה בעזה. רוזנברג העלתה פוסט בעמוד האינסטגרם שלה, בו כתבה: "אני מקנאה במי שחי בלי לחבר את הנקודות. כשאני שומעת ישראלים שמצהירים שאין בהם חמלה לילדים עזתים, אני מקנאה. תכלס זה יותר קל לחיות ככה. בלי לחשוב על האחר, בלי להודות עד כמה אנחנו יותר דומים מאשר שונים. החיים בלי המצפון המציק נראים יותר פשוטים".

מנחת הטלוויזיה, שעזבה את הארץ לפני תקופה ארוכה ועברה לגור מעבר לים ביחד עם בעלה, ליאון רוזנברג ומשפחתם, מרבה לבקר את הממשלה והעומד בראשה. גם הפעם, הביקורת החדה והנוקבת שלה לא עברה בשתיקה, והיא זכתה לשלל תגובות על הפוסט שהעלתה.

בין אלו שבחרו לתקוף את רוזנברג, הייתה גם אושיית הרשת נטלי דדון שהעלתה סרטון כתגובה לפוסט: "אוי אוי אוי, גברת מוסריות. גברת רוזנברג היקרה, חמודה שלנו, לפעמים אני מקנאה ביפי נפש שברחו להם לכאורה מהארץ בזמן מלחמה, והם כל כך חסרי מודעות שהם מוצאים את עצמם מטיפים לנו על ניתוק - משם".

עומר שם טוב ומשפחתו חוגגים בברנינג מן/אינסטגרם
דניאלה גלבוע, נעמה לוי ואלה ונטלי בן עמי/צילום מסך, אינסטגרם

חוזרים לחיים: עומר שם טוב ומשפחתו בילו בברנינג מן, התצפיתניות נהנו בחופשה בקפריסין

מאז ה-7 באוקטובר, מעטים הרגעים המרגשים והמשמחים שאנחנו זוכים לחוות כאן במדינה. אבל אם יש רגעים אלו שמצליחים לגעת בלב של כולנו, אלו המראות של החטופים ששוחררו מהשבי חוזרים לחיים, כשהם מחייכים ונהנים לצד בני המשפחה שלהם.

שורד השבי עומר שם טוב, שנחטף ממסיבת הנובה באותה השבת, ושוחרר אחרי 505 ימים בגיהנום של שבי החמאס, טס עם משפחתו לפסטיבל הברנינג מן שנערך במדבר בלאק רוק בנבדה ארה"ב. התמונות והסרטונים שהעלתה המשפחה לרשת, כשהם רוקדים ומאושרים ומבלים ביחד, היו כל מה שאנחנו מאחלים לראות כבר תקופה ארוכה.

מי שעוד בילו בחופשה שכל כך מגיעה להן, הן שורדות השבי דניאלה גלבוע, נעמה לוי וקרינה ארייב, שלוש מתוך חמשת התצפיתניות שנחטפו ממוצב נחל עוז, ושוחררו בעסקאות החטופים אחרי 477 ימים בשבי. השלוש טסו לחופשה בקפריסין ביחד עם אלה ונטלי בן עמי, שהוריהן רז ואוהד גם כן נחטפו ב-7 באוקטובר, ושוחררו במסגרת עסקאות החטופים.

התמונות המשמחות הזכירו שוב את מה שכולנו מייחלים לו - שכל 48 החטופה והחטופים הנותרים יחזרו ארצה במהרה, החיים לשיקום והמתים לקבורה ראויה.

יעל בר זוהר מלווה ביום הראשון ללימודים/צילום מסך, אינסטגרם yaelbarzohar

חוזרים לשגרה: הסלבס ליוו את ילדיהם ביום הראשון ללימודים

חודש אוגוסט הארוך סוף סוף נגמר, והילדים חזרו השבוע בשמחה ובששון (של ההורים) למסגרות. כמו כל שנה, גם השבוע התעוררנו לשפע של סטוריז ופוסטים של הורים שהתרגשו לראות את ילדיהם עולים לכיתה א' או סתם חוזרים למסגרות אחרי חודשיי הקיץ שבהם צריך למצוא להם תעסוקה.

בין אותם הורים נרגשים היו גם לא מעט סלבס מהביצה המקומית, שהתפנה להם עכשיו לא מעט זמן בלו"ז להשקות שלא כוללות סרטים, הצגות ומוצרים לילדים, ויוכלו לחזור בשמחה אל עיסוקיהם השונים. אבל היי, אל תשמחו כל כך מהר, כי חגי תשרי כבר ממש מעבר לאופק. ושתהיה שנת לימודים מוצלחת ושקטה!

הגרפיקה החדשה לשיר "פאפי" של אודיה אזולאי/יח"צ אורי צרור

הזמרת אודיה תחת מתקפה: "גנבת, חצופה, אין לך בושה?"

הזמרת הישראלית אודיה אזולאי עלתה השבוע על המוקד של גולשים דרום אמריקאיים ופרו-פלסטיניים, שהאשימו אותה בגניבה תרבותית מהזמר והראפר הפוארטוריקני המצליח באד באני.

אזולאי הוציאה לפני כחודשיים את השיר "פאפי", כשאת עטיפת הסינגל לוותה תמונה שנעשתה לטענת מקורביה כ"מחווה" לראפר, אבל למעשה השתמשה באותה התמונה בדיוק מעטיפת האלבום שלו Debí Tirar Más Fotos.

הרשת כאמור סערה והזמרת "זכתה" לאלפי תגובות שכינו אותה "גנבת", "קולוניאליסטית" ו"חצופה", וכמובן, אין סוף אזכורים למלחמה בין ישראל לפלסטיניים. בעקבות הדברים, ספוטיפיי הסירה מהפלטפורמה שלה את השיר, ובסופו של דבר, הזמרת הוציאה אותו שוב עם גרפיקה חדשה, מחווה לחיילי צה"ל עם דגלי ישראל ודגלי חטיבות גולני וגבעתי.

יוכי אפוליאון/רן יחזקאל

יוכי אפוליאון חשפה כיצד היא מחנכת את ילדיה - ועוררה סערה

דיירת "האח הגדול" ומשתתפת "המירוץ למיליון" לשעבר יוכי אפוליאון, עוררה השבוע סערה ברשת, אחרי ששיתפה כיצד היא מחנכת לכאורה את ילדיה.

אחרי שהדייר ארז איסקוב שיתף כי ישנם ילדים כיום שקוראים לאמם "אמא זבל", אפוליאון הגיבה: "נראה לך שהבן שלי יגיד ככה?", והוסיפה וסיפרה על מקרה שהיה לה עם בנה, שהתחצף לדבריה: "שטפתי לו את הפה עם סבון. פתחתי לו את הפה, פולמוליב. אמרתי לו מי שידבר אלי ככה - צריך לנקות לו את הפה".

התסריטאי אורי גרוס יצא על הפוליאון וכתב: "יצאתי מטים יוכי. היא מודעת לזה שחלק מהדברים פה פליליים?". עוד נכתב: "בחורה עם רוע, מסכנים", "חדשות מהפזורה הבדואית", "אמא מזעזעת", "חינוך דוסי סובייטי", "מחריד ומזעזע", "מי מלהק אותה לסרט החדש של היצ'קוק?" ו"זאת התעללות והיא אפילו לא מתביישת לספר את זה. מסכנים הילדים שלה".

טליה עובדיה ושחף רז לאחר הלידה/גליה אסתר לוי

בשעה טובה: טליה עובדיה ושחף רז הביאו לעולם בן בכור

טליה עובדיה ושחף רז הצליחו לרגש את כולנו כשהכירו לפני כשלוש שנים בבית "האח הגדול", כשהשתתפו בעונה ה-12 של הריאליטי, ממנו יצאה עובדיה כזוכה הגדולה.

חוץ ממיליון שקלים, עובדיה זכתה כאמור גם בשחף כבעלה, והשבוע השניים הפכו להורים לבן בכור, כשנה אחרי שעמדו ביחד מתחת לחופה והפכו לבעל ואישה.

הזוג המתוק שיתף על הלידה בתמונות חשופות ומרגשות שקשה היה להשאר אדישים אליהן, ועכשיו כל שנותר הוא לחכות ולגלות כיצד בחרו לקרוא לרך הנולד.

אודיה פינטו/צילום מסך, אינסטגרם

אז כמה צריך לשים בצ'ק לחתונה? - הדיון הרותח של השבוע

כל מי שהוזמן אי פעם לחתונה, מצא את עצמו תוהה בנוגע לשאלה - "כמה ראוי לשים בצ'ק כמתנה?". השאלה הזו הפכה לנושא הכי בוער של השבוע, אחרי שכוכבת הרשת אודיה פינטו העלתה סרטון, בו התלוננה על הסכומים שקיבלה לחתונה שלה, שהתקיימה לפני כשלושה שבועות.

בסרטון, פינטו טענה כי לאחר שפתחה את מעטפות הצ'קים שקיבלה לחתונה שלה, היא הופתעה לגלות כי היו אורחים ששמו פחות מסכום המכסה את המנה, לטענתה. על אף הביקורות הקשורת שקיבלה, היא לא חזרה בה מהדברים אך הבהירה: "כל מה שאמרתי יצא מהקשרו. מישהו שמגיעה לחתונה לא אמור לחסות לי את השופוני, את הזמר, בן אדם אמור לכסות מנה".

וכמה לדעתה ראוי לשים כמתנה? לטענתה, אם מדובר בחבר יש לשים 600 ש"ח, ואם מדובר במכר או חבר לעבודה? 450-500 ש"ח. האם הדיון הזה ימשיך וילווה אותנו גם בחודש הבא?

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully