פולה בליק, הקוסמטיקאית של הסלבס, שמטפלת בין היתר באשת ראש הממשלה שרה נתניהו, סיפרה אתמול (חמישי) בריאיון ב"וואלה אישי" על ההיכרות עמה. "היא מהממת. ניסיתי הרבה פעמים לחפש את מה שאני שומעת בחוץ ואצלי, בכל אופן, לא מצאתי את זה", חשפה בליק. "יגיד את זה גם הצוות שלי שמטפל בה. מאוד אנושית, מתנהגת לכולם מאוד יפה".
בליק, המקורבת גם לאופירה אסייג, מציינת כי שרה נתניהו מעולם לא דיברה איתה בגנותה. לדבריה, גם אסייג אינה מדברת איתה לרעה על רעיית ראש הממשלה. "החלום שלי שיום אחד הן ישבו ביחד ויסגרו פערים", סיפרה, אך הודתה כי פיוס כזה לא צפוי להתרחש בשנים הקרובות.
צפו בריאיון המלא
בין לקוחותיה הרבים של בליק נמנית גם שרת התחבורה מירי רגב. כדי להימנע מעימותים לא נעימים בקליניקה, היא נאלצת לפעמים להנדס את הלו"ז שלה. "אני מפרידה. לא באותו יום, לא באותה שעה", סיפרה. עם זאת, היא מבהירה כי "בקליניקה אין פוליטיקה", וגם רגב אינה עוסקת בנושאים פוליטיים במהלך הטיפולים.
"הן כל כך עסוקות בכואב לי. יש דיקור לכאב, ודורבן, כאב גב, פנים, נשירת שיער. כל אחד גם רוצה לרפא את עצמו, שבכלל הם שוכחים את הפוליטיקה", היא מוסיפה. "ואני מאוד שמחה מזה. אין לי כוח לשמוע על פוליטיקה, באמת, אני מאוד שמחה על הניתוק הזה. ובקליניקה שלי זה ניתוק פוליטי, אני לא מוכנה שאחת הבנות תדבר על פוליטיקה. אוי ואבוי".
