כשיוכי אפוליאון הגיעה לגמר "האח הגדול", היו לא מעט כאלו שחשבו שבפעם הראשונה מגיע לדיירת חדשה לזכות בפרס הגדול ולצאת כזוכה של העונה, ומנגד, היו מי שטענו כי יש לה מספיק כסף, והפרס הגדול מגיע למישהו אחר, שצריך את הסכום הנאה הרבה יותר.
כידוע, אפוליאון נשואה לאיש העסקים יוסי בן שמעון, איש אמיד מאוד, והשניים חיים ביחד עם שלושת ילדים בהרצליה פיתוח. ביחד עם המשפחה, מתגוררת בדרך כלל גם אופר שמסייעת להם בעבודות הבית, אבל לפני כחודשיים, אפוליאון שיתפה כי האופר שהייתה להם עזבה, והיא "קורסת תחת הנטל".
יוצאת הריאליטי הצליחה לאחרונה מצוא עובדת חדשה, אבל השמחה הייתה כנראה מוקדם מדי, שכן בתוך זמן קצר, אחרי פחות מחודשיים, גם זו עזבה, לאחר שאפוליאון החליטה לפטר אותה בעקבות חילוקי דעות וחוסר התאמה.
ואם אתם תוהים מאיפה הגיע המידע אל וואלה סלבס, אז לא, אנחנו עדיין לא לשכת התעסוקה - אבל ככה זה כשחבורה של קסקסניות נפגשת, כל הכביסה (תרתי משמע במקרה הזה), יוצאת החוצה. אפוליאון נפגשה ביחד עם הדר שירי, אן זיוי ונדיר אליהו בספא 3030 לרגל השקת סדרת החליטות של ויסוצקי לאורח חיים מאוזן, ושיתפה את החבורה בצרה הצרורה, שכן עכשיו היא תצטרך לקפל כביסה ולנקות לבדה, לפחות עד שתמצא מחליפה. מזל שלפחות היה לה יום של כיף בספא.
