וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

המיליארדר הישראלי חוגג - וחוטף: "מביך ברמות"

7.7.2025 / 15:25

איש העסקים והמיליארדר עמוס לוזון תועד במסיבת הרווקות של קים אור אזולאי כשהוא רוקד לצדה של רקדנית בטן, מאובזר היטב ומנענע את ישבנו מצד לצד. הגולשים תקפו: "מביך ברמות", ערסיאדה במיטבה"

איש העסקים והמיליארדר עמוס לוזון (62) אירח בסוף השבוע בביתו בארסוף את קים אור אזולאי שחגגה מסיבת רווקות בנוכחות חברותיה הקרובות (בהן אור לוזון, בתו של עמוס). המסיבה, שהתקיימה על שפת הבריכה, כללה בגדי ים, אלכוהול ורקדנית בטן.

לוזון לא נשאר אדיש ולקח חלק פעיל בריקודים, כשבשיאו של האירוע אף הדגים בעצמו ריקודי בטן, תוך שהוא עונד כיסוי ראש מרשרש ומנענע את ישבנו מצד לצד בקצב המנגינה. בתיעוד שעלה לרשתות החברתיות, הזכירו הגולשים את הבריכה שמוכרת מסרטון אחר של לוזון וכתבו "החבר שלנו חזק בבריכות" ו"מלך הבריכות". היו גם כאלה שתקפו: "מביך ברמות", ערסיאדה במיטבה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully