וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עמוס לוזון בתגובה ראשונה לסרטון הסקס בכיכובו: "היה בהסכמה"

4.2.2025 / 9:36

במסגרת שיחה מצולמת עם בתו ל"ישראל בידור", שובר עמוס לוזון שתיקה בנוגע לסרטון שעורר סערה, בו תועד כשהוא מקיים יחסי מין בבריכה: "לא עשיתי שום דבר רע, לא עשיתי שום דבר שהוא לא בהסכמה, הכל היה בשיתוף פעולה מלא"

עמוס לוזון. אינסטגרם, צילום מסך
עמוס לוזון/צילום מסך, אינסטגרם

איש העסקים והמיליארדר עמוס לוזון (62) תועד באוגוסט 2023 כשהוא מקיים יחסי מין בבריכה שבביתו בארסוף. לוזון בתגובה הגיש תלונה במשטרה והחשודים שאותרו הואשמו בהפצת הסרטון האינטימי ובניסיון סחיטה שכשל.

כעת, בפעם הראשונה מאז המקרה, לוזון שבר שתיקה ופתח את הנושא עם בתו, הסטייליסטית אור לוזון, במסגרת סרטון ל"ישראל בידור", במסגרתו הם שאלו אחד את השני שואלות ומי שלא רצה להשיב - נדרש לאכול פלפל חריף במיוחד. לוזון שאל תחילה את בתו מה היא חושבת על בנות הזוג שהוא יצא איתן (כזכור, אחת מהן זוהי המפיקה אירית רחמים), והיא העדיפה לאכול פלפל. לאחר מכן שאל: "מה הדבר שהכי פגע בך שכתבו עליי?". אור השיבה: "על הסרטון בבריכה. זה עיצבן אותי כי לא יכולתי לענות, כי כבר מכירים אותי".

בווידאו: נעצרו שני חשודים בהפצת הסרטון המיני וסחיטת איש העסקים עמוס לוזון/ארז הראל, מערכת וואלה!

לוזון הבהיר: "קודם כל, זה דבר שעשיתי בבית הפרטי שלי, בבריכה הפרטית שלי, וזו חדירה לפרטיות. לא עשיתי שום דבר רע, לא עשיתי שום דבר שהוא לא בהסכמה, הכל היה בשיתוף פעולה מלא ואני לא מתייחס גם לתגובות. חוץ מרכבת, הכל עבר עליי אז אני כבר לא מתרגש". לסיום, שאל לוזון את בתו מה הייתה רוצה שהוא ישנה בעצמו, והיא השיבה: "ממש כלום, אתה מושלם".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully