וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אופירה אסייג זועמת: "חתיכת גזען בלתי נסבל"

עודכן לאחרונה: 12.3.2025 / 8:07

לאחר שחברת אדידס השלימה את מכירת מלאי הנעליים שנותר מהשותפות עם הראפר קניה ווסט, אשת התקשורת בירכה על סיום ההתקשרות ותקפה (שוב) את הראפר האנטישמי

אופירה אסייג קניה ווסט. GettyImages ניר פקין, עיבוד תמונה
אופירה אסייג קניה ווסט/עיבוד תמונה, GettyImages ניר פקין

לפני כחודש חזינו כולנו בעוד סערה מבית היוצר של הראפר השנוי במחלוקת קניה ווסט, לאחר שיצא בסדרת ציוצים שכללו שלל אמירות גזעניות ואנטישמיות דוחות במיוחד, ועוד הגדיל לעשות כשהציע למכירה באתר שלו חולצה עליה מודפס צלב קרס. ההתבטאויות החמורות של הזמר גרמו ללא מעט כאבי ראש עבור השותפים העסקיים שלו, ביניהם חברת "אדידס", שחטפה ביקורת רבה על שיתוף הפעולה שלהם עם הראפר.

בשבוע שעבר החברה השלימה סוף סוף את מכירת כל נעלי ה- Yeezy, שנותרו מהשותפות עם ווסט. אדידס הודיעו כי מתוך הרווחים שנכנסו מהמהלך, 250 מיליון אירו הוקצו לטובת תרומות. 50 מיליון אירו מתוך אותה ההקצאה, נתרמו לארגונים שעוסקים במאבק באפליה ובאנטישמיות.

בין המברכים על סיום השותפות הייתה גם אשת התקשורת אופירה אסייג, שניצלה את ההזדמנות כדי לתקוף שוב את הראפר. בסטורי שהעלתה, כתבה אסייג על רקע הידיעה על סיום השותפות בין אדידס לווסט: "מצויין!!! חתיכת גזען בלתי נסבל. צומי".

אופירה אסייג נגד קניה ווסט. אינסטגרם, צילום מסך
אופירה אסייג נגד קניה ווסט/צילום מסך, אינסטגרם

כאמור, זו לא הפעם הראשונה שאסייג יוצאת נגד הראפר. בינואר לפני יותר משנה, פרסם ווסט התנצלות בעקבות התבטאויות אנטישמיות שהשמיע. אשת התקשורת לא התרשמה, וכתבה בזמנו בחשבון האינסטגרם שלה: "אני לא סולחת לך וגם לא שוכחת כי הוא יעשה את זה שוב! איש חולה ומסוכן לעולם", אמרה וצדקה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully