כוכבת הריאליטי האייקונית ליהיא גרינר עשתה לפני כשנה וחצי הסבת מקצוע מפתיעה, כשהפכה להיות דולה מוסמכת. מתברר שעולם הלידות מעסיק מאוד את הכוכבת, שגילתה בריאיון כי הייתה רוצה להיות פונדקאית.
בריאיון לפודקאסט "מי מספר לכם" של רומי גיאור באודיותר, גרינר שיתפה על המקצוע החדש שלה כדולה, ונשאלה על ידי גיאור אם הייתה רוצה עוד ילדים. בתשובה לכך סיפרה כי היא לא רוצה עוד ילדים, אבל כן הייתה רוצה לחוות עוד לידות: "הייתי רוצה להיות פונדקאית, אבל יוסי לא מסכים. גם הילדים אמרו שהם לא מסכימים".
בתשובה לכך ענתה גיאור שהיא יכולה להבין את ההתנגדות של המשפחה, אך גרינר שיתפה כי היא חושבת שיכלה לשחרר בקלות את הילד, בתנאי מסוים: "אם אני עושה ילד אתיופי או סיני? אני יכולה כל סוג של אדם, זה כמו תנור. אם יצא ממני ילד אתיופי אני ארגיש שזה לא שלי. אני ישר נותנת להורים".
גיאור המשיכה והקשתה על גרינר: "את לא תרצי למות מבפנים?", ובתשובה לכך היא ענתה: "לא, כי הוא לא שלי. לא ביצית שלי, לא הזרע של בעלי", והוסיפה: "אני אוהבת להיות בהיריון מאוד, בעלי שרוף עליי כשאני בהיריון, ואני כל כך אוהבת לידה. תתני לי ללדת לכולן!".
כזכור, גרינר התחתנה עם בעלה יוסי צבר בשנת 2012, בחתונה שהפכה להיות מהאירועים האייקונים בתרבות הפופ בזכות הריב עם אביבית בר זוהר. לשניים יש שלושה ילדים: מייקי (11), ג'ולין (9) ואליאנה (5).