וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ליהיא גרינר חושפת: "הייתי רוצה להיות פונדקאית" | צפו

עודכן לאחרונה: 6.2.2025 / 8:10

כוכבת הריאליטי האייקונית עשתה לפני קצת יותר משנה הסבת מקצוע, והפכה להיות דולה מוסמכת. בריאיון לפודקאסט של רומי גיאור היא שיתפה מה גרם לה ללמוד את המקצוע וגם על החלום המפתיע - להיות אם פונדקאית

ליהיא גרינר מספרת על החלום להיות פונדקאית/מתוך הפוסדקסט של רומי גיאור- מי מספר לכם באודיותר

כוכבת הריאליטי האייקונית ליהיא גרינר עשתה לפני כשנה וחצי הסבת מקצוע מפתיעה, כשהפכה להיות דולה מוסמכת. מתברר שעולם הלידות מעסיק מאוד את הכוכבת, שגילתה בריאיון כי הייתה רוצה להיות פונדקאית.

בריאיון לפודקאסט "מי מספר לכם" של רומי גיאור באודיותר, גרינר שיתפה על המקצוע החדש שלה כדולה, ונשאלה על ידי גיאור אם הייתה רוצה עוד ילדים. בתשובה לכך סיפרה כי היא לא רוצה עוד ילדים, אבל כן הייתה רוצה לחוות עוד לידות: "הייתי רוצה להיות פונדקאית, אבל יוסי לא מסכים. גם הילדים אמרו שהם לא מסכימים".

בתשובה לכך ענתה גיאור שהיא יכולה להבין את ההתנגדות של המשפחה, אך גרינר שיתפה כי היא חושבת שיכלה לשחרר בקלות את הילד, בתנאי מסוים: "אם אני עושה ילד אתיופי או סיני? אני יכולה כל סוג של אדם, זה כמו תנור. אם יצא ממני ילד אתיופי אני ארגיש שזה לא שלי. אני ישר נותנת להורים".

ליהיא גרינר והמשפחה בהקרנת הסרט סיפור הברווזים. אסף לב,
ליהיא גרינר והמשפחה בהקרנת הסרט סיפור הברווזים/אסף לב

גיאור המשיכה והקשתה על גרינר: "את לא תרצי למות מבפנים?", ובתשובה לכך היא ענתה: "לא, כי הוא לא שלי. לא ביצית שלי, לא הזרע של בעלי", והוסיפה: "אני אוהבת להיות בהיריון מאוד, בעלי שרוף עליי כשאני בהיריון, ואני כל כך אוהבת לידה. תתני לי ללדת לכולן!".

כזכור, גרינר התחתנה עם בעלה יוסי צבר בשנת 2012, בחתונה שהפכה להיות מהאירועים האייקונים בתרבות הפופ בזכות הריב עם אביבית בר זוהר. לשניים יש שלושה ילדים: מייקי (11), ג'ולין (9) ואליאנה (5).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    1
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully