וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שלומית מלכה נבחרה להיות הפנים של קוואלי

16.5.2017 / 6:40

פרסום עולמי ראשון: רגע לפני שהיא צועדת לחופה ונשבעת אמונים ליהודה לוי, הטופמודל הכי הורסת במדינת ישראל קטפה קמפיין בינלאומי ותשמש כפנים של הבושם החדש של המעצב רוברטו קוואלי. וואלה! סלבס משפריצה

צילום מסך

כל אחד יודע שחודש לפני החתונה, אסור לדבר, להלחיץ או להתעסק עם כלה. לרוב, הן עסוקות בבחירת המפיות, מדידות אחרונות של השמלה, בחירת סדר ההושבה בשולחנות וכן, גם בחירת שיר לחופה. אז זהו, שאצל הטופמודל ההורסת, שלומית מלכה, זה לא בדיוק הסיפור, ככה זה ששבועיים לפני את צריכה להצטלם לקמפיין בינלאומי.

רוצים עוד רכילות?
סטטיק והחברה נפרדו, שוב!
הדבר הראשון שאימרי זיו יעשה אחרי האירוויזיון

רוצים לאחל לשלומית מברוק? כנסו לפייסבוק

הורסת!/ניר פקין

אחרי שקראתם כאן לראשונה ששלומית ויהודה מאורסים, עכשיו קבלו ידיעה בפרסום ראשון עולמי, כי נראה שהדוגמנית הישראלית הכי מצליחה בעולם לא יכלה לבקש עבורה מתנה טובה יותר מהטלפון שקיבלה מהסוכנת שלה, אלינור שחר, שבישרה לה כי היא חייבת לעלות על מטוס ולטוס להצטלם לקמפיין החדש לבושם של מעצב העל האיטלקי, רוברטו קוואלי. כן, מלכה היא הפנים החדשות של הבושם היוקרתי.

sheen-shitof

עוד בוואלה

קק"ל מעודדת לימודי אקלים באמצעות מלגות לסטודנטים צעירים

בשיתוף קק"ל

בינלאומית!/שוקה כהן

אחרי שגל גדות עשתה את זה עם גוצ'י, נראה שבקרוב מאוד תוכלו לראות את הפנים של שלומית מחייכים אליכם ממגזיני האופנה ושלטי החוצות כפנים החדשות של הבושם של קוואלי, שלאחר עשרות אודישנים בחר בישראלית הכי יפה, כך שבשבוע שעבר, רגע לפני שהיא נשבעת אמונים ליהודה לוי – טסה מלכה לצילומים, טוב נו, עכשיו הם יוכלו לכסות את החתונה.

וואלה! סלבס נבחרה להיות הפרזנטורית של K300. בתור המקק

כמה יופי./צילום מסך
מושלמת./מערכת וואלה, רותם סולומון
גם ארמני בכיס שלה/ריקרדו וימרקאטי
הפנים החדשות/אבי ולדמן, ראובן שניידר
מתנה לחתונה./וואלה! מזל טוב

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully