בתכנית הבוקר של ערוץ 10 הכינו אייטם לציון עשור ל'רדיו ללא הפסקה' והזמינו את מרב מיכאלי להתארח באולפן. מרב הסכימה, תיאמה שעת הגעה, ומכאן החלה מסכת מוזרה של התנהלות מול המגה-סופר-דופר-סטארית.
התקשרה מיכאלי להפקה, וביקשה לדעת מי המאפרת. אחרי שנתנו לה את השם, היא דרשה להביא מאפרת משלה, ושההפקה תשלם לה עבור עבודתה. בהפקה הסבירו למיכאלי כי לא נהוג לעשות זאת וכי זה בלתי אפשרי. מיכאלי, בתגובה, חזרה אליהם והודיעה כי היא תתאפר בבית, אבל "שתהיה מאפרת בסטנד ביי, לתיקונים".
שעות לאחר מכן, עם התקרב השעה 23:00 בלילה ואחרי תיאומים סופיים, הודיעה מיכאלי כי היא לא תגיע. עם 7 שעות לשידור, הקפיצה ההפקה מרואיינת אחרת, ורדה רזיאל ז'קונט.
- שלום להפקת התכנית, שטחו דבריכם.
- "ורדה היא לא תחליף, היא טאלנט בפני עצמה ותמיד כיף לארח אותה. כולנו אוהבים את 103 גם אברי וכולנו רצינו לפרגן. גם עם מרב יצא לנו לעבוד כמה וכמה פעמים ותמיד זה היה תענוג, בגלל זה ההתנהלות הצורמת הפעם פגעה ברגשותינו, וזה מוזר ולא אופייני לה".
- מרב, שלום, וואלה! סלבס על הקו.
- "זה רכילות?"
- קולטורה צהובה.
- "אה יופי, שיבושם לנו. אני לא מגיבה, זה ידוע."
- אבל הבנו ש...
- "לא, אל תגיד לי שום דבר, אני לא רוצה לדעת כלום, שכל אחד יעשה את העבודה שלו וזה הכל. יום טוב ומבורך שיהיה לנו."
אמן.
מרב מיכאלי פרימדונה
שי פרץ
28.11.2005 / 16:39