וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שאלת השבוע

דן תומר

7.11.2005 / 15:49

נכון, הפרשה המתוארת כאן קרתה לפני שנים. אבל כשמעורבים בה ישיבות, אורגיות, הומואים, זמר מפורסם והרבה יצרים, קשה לוותר

הפרשה האחרונה קרתה לפני לא מעט שנים, אך הסיפור ממשיך להתגלגל לו מדור לדור של בחורי ישיבה מבוישים, שמתקשים למצוא את המילים כדי לספרו.

במרכז הסיפור: בנו של זמר מוכר ורב-זכויות, שלמד בישיבה תיכונית. לאחר שנרקמה ידידות קרובה, קרובה מאוד אפשר להגיד, בין אותו נער לבין קבוצת חברים בישיבה, החלו החברים לנהל אחד עם השני יחסי מין, שהרבנים בישיבה היו מחפשים איזו נקודת ציון תנ"כית כדי לתאר אותם, נניח איזשהו מקום ליד עמורה.

בשלב מסוים, התארגנו כשמונה חברים, ונסעו בהנהגת אותו נער לבלות לילה של עינוגים הדדיים ביער ליד ירושלים. לאחר שחזרו, נודעו סיפורי הבחישה בשוקו לרבנים, שהחליטו לסלק מייד את כל השמונה מהישיבה. בין השמונה - בנים של משפחות מיוחסות בציונות הדתית וגם תורמים של אותה ישיבה.

הזמר, שנכנס לחרדות, הגיע לשדל את ראשי הישיבה. לאחר מסע שכנוע שהבהיר לכל הגורמים שאין להם חשק לגמור לו את הקריירה ובמקביל להסתבך בפרשה מתוקשרת ומביכה, נשאר בנו ללמוד במקום. רק שניים מבין החבורה סולקו מהישיבה, בשושו. הבן, עד כמה שידוע לנו, "הוחזר למוטב" וכיום הוא בוודאי בועל דרך סדין, אך את החורים הנכונים, כפי שרצה עבורו הקב"ה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully