מופע הדרדקים המוזיקלי של חנוכה, הפסטיגל, יוצא לדרך בפעם ה-25. השנה יופיעו כוכביו במשך חודש ימים עם 86 מופעים.
תחת הכותרת "פסטיגל גיבורי על", ביים חנוך רוזן עולם של כוחות על, עם סיפור מסגרת המציג את שאלת 'הטובים מול הרעים' ו'מקומו של הצדק'. בנוסף, תארח ההפקה דמויות מובילות מבית מדרשם של ערוצי הילדים: גיבורי הדרגון בול ובובספוג. בכוכבים יהיו בין השאר יעל בר זוהר, הראל סקעת, שלישיית מה קשור, שירי מימון, רוני סופרסטאר, רן דנקר, אושרי כהן, רועי בר נתן ועוד.
HOT, בעלת החסות הראשית בפסטיגל, תפעל באירוע בכמה מישורים, מעיצוב האולם, דרךך הטבה ללקוחות וכלה בתכנים בספריית ה-VOD. שיר הנושא של הפסטיגל, אשר יבוצע ע"י כל כוכבי המופע, הוא הגרסה העברית הרשמית של הלהיט הגדול: Holding out for a hero
של בוני טיילר, בגרסה עברית של יואב גינאי. בנוסף, כולם ייסעו בג'מבו עם מחווה מיוחדת לציפי שביט, וטראנית פסטיגלים ידועה. ועכשיו, לחצו להגדלה.
סקעת, יב"ז ואושרי בשחקים
דן תומר
26.9.2005 / 11:26