הפרשה המוזרה הבאה, התרחשה השבוע בעיר החטאים הדרומית, אום-רשרש, הידועה גם כאילת. נכנס לו תושב רמת גן, בחור בן 27, אל התחנה המרכזית של "אגד" באילת, ומתחת לאפו של השומר גנב אוטובוס.
האיש נהג בכל רחבי העיר בפראות, מבלי שאנשי אגד והשומרים יבחינו שחסר להם אוטובוס. לאוטו נהג שודים, אגב, לא היה כלל רישיון, ותוך כדי הנסיעה הוא פגע, כצפוי, במכוניות חונות וגרם נזקים לתפארת אזור חיוג 08. אחרי שחצה רחובות וכיכרות, הוא המשיך לכיוון מחסום "עין נטפים" בכניסה לעיר והתנגש בו. חיילי משמר הגבול שנמצאים במחסום עצרו את הנהג ולמקום הגיעה ניידת משטרה.
כאן מגיע השוס: לחוקרים במשטרת אילת, אמר התמהוני כי גנב את האוטובוס כדי לנסוע להופעה של הראל סקעת, אותו הוא מעריץ. לדברי סגן מפקד מרחב אילת, סגן ניצב אבי אסולין, מדובר ככל הנראה בצעיר הלוקה בנפשו. הבחור הובא לבית משפט השלום באילת להארכת מעצר.
- הראל סקעת, מי שגנב וניסה להגיע אליך ונגמר לו החלום?
- "אני בשוק".
אם היינו אומרים שבשביל סקעת היינו גונבים גם מסוק, הייתם אומרים שאנו לוקים בנפשנו?
הראל סקעת בשוק
שחר אלקיים
25.9.2005 / 12:55