וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פוש ספייס מודה

15.8.2005 / 10:05

שהיא מעולם לא קראה ספר, גם כי אין לה זמן וגם כי היא מעדיפה עיתוני אופנה. אולי זה קשור לזה שהיא רוצה לגדל בת ואיתה "לשים לק, ללמוד להתאפר ולקנות בגדים". איכות היא לא מילה גסה

האקס-זמרת ורעיתו של כוכב העל, וויקטוריה בקהאם, מודה ומתוודה כי מעולם לא קראה ספר. לעיתונאי ספרדי היא סיפרה כי אין לה זמן, אבל אם כבר בילוי לשעות הפנאי - אז היא מעדיפה לשמוע מוזיקה ולקרוא עיתוני אופנה. זאת אגב, למרות שלה עצמה יש ספר אוטוביוגרפי.

בראיון נוסף אמרה המגה-פרחה הבריטית כי היא רוצה ילדים נוספים ומעדיפה שבגלגול הבא תהיה לה בת. "אני ממש יכולה לדמיין איך נשים לק על הציפורניים ביחד, אלמד אותה להתאפר ואלך לקנות איתה בגדים".

וואלה! סלבס עוד מקווה שפוש ספייס תוכל לעשות את זה עם אחד מיורשי העצר הקיימים, בתקווה שאחד מהם יתגלה כלוקה בהומואיזם.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully