וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התעוררות

וואלה! סלבס

15.8.2005 / 9:32

או: מה כוכב עושה כשהוא קם בבוקר, חלק ב'. מתמודדי חצי הגמר השני ב'כוכב נולד 3' מספרים לוואלה! סלבס על סדר היום שלהם לקראת ההתמודדות הגדולה הערב

מיכאל קירקילן, אוהד אלישע ושיר ביטון יבצעו הערב שיר סולו אחד על פי בחירתם, ושיר נוסף שבחרה עבורם ההפקה במסגרת 'המשימה המיוחדת'. ביטון תבצע את שירה של רבקה זוהר - "רגע ניצחון" (מילים: רחל שפירא, לחן: נחום היימן). במסגרת המשימה תבצע את "רק החיים" של לאה שבת בליווי מקהלת העבריים מדימונה. אלישע בחר לבצע את "תנו לגדול בשקט" של שלומי שבת, ובמסגרת המשימה ישיר את "אדון הסליחות" עם תזמורת אנדלוסית בהרכב מלא. קירקילן יבצע את "לא קל" של היהודים, ואת שירה של נירוונה, Smells like teen spirit.

וואלה! סלבס בדקה עם השלושה איך נראה סדר היום שלהם, מהבוקר ועד ההתמודדות.

שיר ביטון

אני קמה שעה לפני שהמונית אוספת אותי, מתקלחת, אוכלת ארוחת בוקר, מארגנת את התיק ליום הארוך (תמיד תמיד יש עליי ספר תהילים) והבן אדם הראשון שמתקשרת אליו הוא אבא שלי, שמעון, להגיד לו בוקר טוב. שותה נס קפה עם חלב מלא ואוכלת פרוסה עם גבינה לבנה ויורדת למונית.

אחר כך אכנס לאולפן ונתחיל באיפור-שיער-מיקרופונים-חזרות על המחרוזת, אוכלים ארוחת צהריים הכי כיפית בעולם. בערב לאולפן תגיע אמא שלי, שהיא הקמע שלי בתוכנית, ומגיעה מדי שבוע, וחברים, וכמובן החבר שלי, שיגיע ישירות לאולפן מביתו בגן יבנה.

אהד אלישע

אני מתעורר שעה וחצי לפני שהמונית מגיעה, מתקלח, מתלבש, מניח תפילין. אחר כך שותה כוס תה רותח כדי לחמם את הגרון על הבוקר, מדבר קצת עם ההורים שלי לפני שאני יוצא, נותן להם נשיקה גדולה וחיבוק. אחר כך מגיע לאולפן, אם יש מעריצות בחוץ, נותן להם יחס הכי חם ואוהב באולפן, חתימות, צילומים, שיחות, קבלת מתנות.

באולפן הלהקה מתארגנת על עצמה ואני יושב להתרכז עם עצמי ולקבל אנרגיות, אחרי הבאלאנס שותה עוד תה, אוכל סנדביץ' ומתיישב קצת לקרוא תהילים ולהתרכז. אני מנסה לדבר עם כולם, להצחיק את הבנות שעושות שיער, או לצחוק עם דורון מדלי מההפקה, כדי להפיג את המתח. אחרי ארוחת צהריים, מתחילים לעוף הפרפרים בבטן. אני שותה המון מים, עושה חימום לגרון ואז נכנסים לאולפן, הקהל מגיע ונהיה רעש.

לפני שעולים לבמה אנחנו תמיד מזכירים לעצמנו שזאת רק תוכנית טלוויזיה ושאנחנו צריכים לעשות כיף לעצמנו ולהנות מכל רגע. אבא, אמא, שני האחים הגדולים הנשואים עם שתי נשותיהן - כולם יגיעו. הנכדים נשארים אצל בייביסיטר. החברים ייעדרו, כי הם רוצים להישאר ביחד בעפולה ולראות את התוכנית ביחד ולהצביע ביחד.

מיכאל קירקילן

אני ישן אצל גיל סקופ, מוזיקאי ענק, בן אדם מקסים שיש לי הרבה דברים להגיד עליו כי הוא הרוויח את זה. סקופ הוא מנהל להקות נוער ייצוגיות בישראל. הוא גר בשדה ורבורג, ארבעה קילומטרים מכפר סבא. יאספו אותי משם בשמונה בבוקר, מה שאומר שאני אקום לקראת שמונה, אתכונן מאוד בזריזות, למרות שאני ארדם שוב במונית.

בכניסה לאולפנים יחכו בוודאי כמה מעריצים, נחלק חתימות, נדבר עם האנשים ונכנס לאולפן. שם נעשה באלאנס, חזרות, ארוחת צהריים, איפור, הלבשה, עוד חזרה, ו'ראן' על כל התוכנית ותוכנית. בין לבין, אני אעשה הפסקות סיגריה שאני ממש לא צריך אותה בכלל אבל אני לא יכול להסתדר בלעדיה, לצערי, ואני אחשוב על השירים ולנסות למצוא כל דקה להיות עם עצמי לבד, להתרכז במה שהולך להיות.

בערב מגיעה חברה שלי טניה לאולפן, אהובתי הקטנה, גיל סקופ עם משפחתו, אני מקווה שיבוא החבר הכי טוב שלי, שהוא כמו אח בשבילי, אנטון ובוודאי גם מנהלי הפורום שלי אלינור ואתי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully