מורן גרוס, מיכל אמדורסקי ועדי נוימן הן חלק מהסלבס שנבחרו לדוקו-דרמה בתיבול ריאליטי החדש של yes Y - "החיים על פי Y", שתשודר החל מספטמבר.
כזכור, ההפקה שולחת במסגרת התכנית סלבס לסביבה חדשה ולשינוי טוטאלי של שיגרת חייהם, בין השאר, למשל, נשלח אביב גפן לבלות בהתנחלות ושלוש הבנות הנ"ל לחווה ברמת הגולן, שם הן לומדות את 'חיים הפשוטים', סטייל פריס הילטון וניקול ריצ'י. אך החיים שם כלל לא פשוטים, הנה כמה דוגמאות:
* בשבוע שעבר סבלה עדי משתי תקריות לא נעימות. הראשונה, כשסוס שעליו ניסתה לרכוב התחמם יותר מידי (נו, ברור) והחל להשתולל כשהיא על גבו. השנייה, כשבקפיצה לבריכה היא שברה אצבע.
* הבונוס שפיצה על הכל: נוימן פצחה ברומן כפרי עם חוואי מקומי בשם גלי.
* מיכל אמדורסקי, בתום 10 ימים של פרידה מהבת הקטנה מילה, סובלת מגעגועים קשים (אבל מצטיינת, כפי שרואות עיניכם, בחליבה, מה שאולי מחבר אותה חזרה לאמהות).
* מורן גרוס לא אוכלת כלום חוץ מאורז, מתוך געגועים לאוכל של אמא.
* כל השלוש הספיקו להעקץ על ידי דבורים, להזריע פרות, להתקל בשדה מוקשים וללמוד את התענוג שבשינה על מיטת שדה.
רוצים קצת תמונות? ברור שרוצים. הזריעו פרה להגדלה.
נוימן ואמדורסקי מניקות
דן תומר, צילומים: אלדד רפאלי
20.7.2005 / 10:22