וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרגול משתפנת?

ניצן כרובי

14.6.2005 / 11:59

הזמרת הייתה אמורה לשפוט בתחרות 'חזן נולד', אוימה וביטלה. לטענתה, היא מעולם לא התחייבה. מארגני האירוע: "חשוב שהציבור ישפוט את האמנים שלו". מרגול: "מצאו להם עם מי להתעסק". תחקיר מטופש ונוקב

היום בבוקר החלה התחרות ההזויה שכבר סיפרנו לכם עליה, 'חזן נולד'. הרכב השופטים המקורי נע מצק ברקמן עד מרגול ועוזי כהן, מה שהייתה הסיבה לפרסום האייטם: צחוקים על סגן ראש עיריית רעננה.

ביום חמישי חלה תפנית דרמתית בעלילה אחרי שפורסם כי איזה אירגון חרדי הזוי איים על מרגול, שהייתה אמורה לשפוט, בטענה כי לפי ההלכה אישה לא תוכל לשפוט את יכולת החזנות של גבר. מרגול ביטלה. לטענתה היא לא מפחדת והיא גם לא התחייבה. מארגני התחרות טוענים אחרת.

זמרת טנטטיבית

- מרגול, ברחת למיטה של ההורים?
"עליי אף אחד לא איים ולא יאיים. אני לא חלק מהקלחת הזו. ההתחייבות היחידה שלי מראש הייתה טנטטיבית, אתמול נאלצתי לבטל כי יש לי לו"ז עמוס, הם קיבלו זאת בהבנה אבל בצער ויגון."

- אכן צער. אכן יגון
"נראה לך שאפשר לאיים עליי?" (צוחקת).

- האמת שלא (אמאל'ה!!!)
"אם הוא היה מספיק גבר להזהדות, הייתי הולכת למשטרה. ממש מצא לו עם מי להתעסק" (צוחקת בשנית).

- אמאלה!
"זה סתם ספין תקשורתי. לא איימו עליי, ויעדו על זה בהפקה".

אמת טנטטיבית?

אז זהו, שאם מאמינים להפקה אז מרגול היא סוג של שקרנית. משה, הדובר של מפיקת האירוע: "איימו עליה והיא התקפלה בניגוד לתדמית שעושים לה ב'ארץ נהדרת'. ממש עכשיו התראיין ברדיו מי שאיים עליה וסיפר שהוא מרוצה ושמח."

- היא התחייבה חד משמעית שתגיע?
"כן. וזה גם פורסם. חשוב שהציבור ידע בדיוק מי האמנים שלו, כמה חוט שדרה יש להם ושישפוט אותם בהתאם".

אכן מילים קשות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully