- היי אוולין, ספרי לנו מה קרה ומי התלוננה.
- "זו החברה של האבא של הילד. אבל זה רישום, היא רק התלוננה, לא נפתח שום תיק."
- מה קרה שם?
- "זו מריבה שקשורה לילד. קרה לו משהו ואמרתי לו שאני לא רוצה שהיא תשמור עליו. ולה אמרתי אם עוד פעם תגעי בילד שלי, אני אבוא לחנות שלך ונעשה לך בלאגן. אמרתי את זה בכעס, בטלפון. זה היה לפני ארבע חודש. אז מה? אגיש תלונה? לא, זה ילדותי."
- אז למה היא התלוננה ולא את?
- "גם עליי איימו וקיללו, אבל לא עשיתי כלום זה לגיטימי להתעצבן ולצעוק בטלפון. אמרתי את זה לשוטרים, והם הבינו ובזה זה נגמר. לא הזמינו אותי לחקירה ולא שום דבר. האבא רק מחפש תשומת לב. להתפרסם על הגב שלי. לזרוק דברים לאוויר זאת לא חכמה ואין שום דבר לעשות ממנו רעש. הרי בישראל כל 5 דקות מישהו מקלל."
- ומה עוד?
- "מחר יוצאת כתבה במעריב וקראו לי חלקים ממנה והוסיפו שם דברים שלא אמרתי. כמו שבסדרה אני ביצ'ית ויש לי ג'ורה, אז ככה הכתבת עשתה לי. דברתי איתה יפה והיא הגזימה וממש עשתה לי עוול גדול. אני ממש בהלם מהכתבה הזאת. יש שם דברים שלא אמרתי, יש שם מילים שאני אפילו לא יודעת להגיד."
אוולין מסתכסכת ומפרטת
ציפי ערוסי וניצן כרובי
2.6.2005 / 18:58