אלה הם שני סיפורים על גילת אנקורי, הביץ' המייסדת של טלנובלות הבלונז' הישראליות, שלכבוד חול המועד אוחדו לכדי אייטם אחד חגיגי.
המריבה:
חתול בלונדיני עם שורשים שחורים עבר לאחרונה בין אנקורי לבין הגרסה הצעירה שלה, פחות או יותר, מורן אייזנשטיין. השתיים שיחקו יחד כזכור בהצגה 'החשפנית', עד שמורן החליטה לפרוש. מאז, מסיבה עלומה, השתיים נמצאות בקצר עצבני.
- גילת, חשפי את הסיבה.
- "זה ממש שטויות, אני ומורן לא היינו חברות מעולם, פשוט שיחקנו ביחד בהצגה. אנחנו בסדר גמור והיינו ביחד באירוע התרמה לוראייטי. אמנם אנחנו לא בקשר יומיומי, אבל אני ממש לא מתעסקת בריב ילדות."
הלאה, חלק ב' - זכרותו של גיא לואל:
בעוד הקולגן של מורן נרגע, החלה להתפשט שמועה על הסט של 'טלנובלה בע"מ' כי אנקורי מפתחת נושא שיחה חדש: זכרותו של גיא לואל, הלא הוא הקייזר של הסדרה. אנקורי סיפרה שהיא שמעה שללואל יש ציוד כבד ביותר בין רגליו, והוסיפה כי למיטב ידיעתה גם בין רגליו של רון שחר ישנו ציוד מרשים. בטוב טעם.
- גילת, זקפי תגובה שניה.
- "אוי נו, מי מספר לך את זה? אני בסך הכל אמרתי שמספר אנשים המליצו לי לראות את הסרט 'חוכמת הבייגלה' שבו גיא מככב על מנת להתרשם וזהו, האמת שאפילו לא ראיתי אותו עדיין."
- גיא לואל, שנצטער שאנחנו רק אפלטוניים?
- "אני ממש לא מעוניין לדבר על זה, מה זה השטויות האלו?"
שטויות?! סלע קיומנו ואשך גאוותנו!
גילת אנקורי בשגעת
אדם סרור
25.4.2005 / 12:39