אנו מכירים היטב את קלילות דעתה של כריסטינה אגילרה, ואת יכולות השפיכה של לועה הרחב. מסתבר כי תכונות אלה ממשיכות לשחק לרעתה של הדיווה. FemaleFirst מדווח כי המיני-גרציה איבדה עיסקה עם חברת ביגוד, בגלל פטפטת מיותרת בראיון עיתונאי.
בתחילת החודש, התבטאה אגילרה בחריפות בנוגע לסלבס המשיקים קו אופנה הנושא את שמם (בניהם: ג'ניפר לופז, התאומות אולסן ועכשיו גם ביונסה). "אני פשוט חושבת שזה כל כך המוני" אמרה, "תמיד חשבתי שזה אחד הדברים הללו שגורמים לאנשים להיראות כאילו אין להם יותר מה לעשות". למרבה האירוניה, שחררה אגילרה את ההצהרה בעוד היא עצמה התעתדה לחתום עם חברת הביגוד האירופאית "Basic Box" על קו אופנה שישא את שמה.
החברה, שתכננה להשקיע מיליונים בהפיכת אגילרה לפרזנטורית שלה, נעלבה מההתבטאות, והחליטה לבטל את העיסקה עם הזמרת. ועל כך נאמר: סייג לחכמה סתמי.
כריסטינה אגילרה מאבדת
28.3.2005 / 10:54