וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אמא טייב מקבלת

אדם סרור

10.2.2005 / 17:00

מה עשו הסלבס לכבוד יום האם שחל אתמול? אפרת בוימוולד, האחים לבית טייב, שירלי בוגנים, סנדרה רינגלר, קרין מגריזו וטל מוסרי מספרים לוואלה! סלבס

על נינט טייב (כפרה עליה) קשה שלא להניח שהיא מאוד קשורה למשפחתה בכלל ולאמה בפרט. אייל, האח הגדול, סיפר לנו כי "נינט שלחה להורים זר פרחים גדול וקנתה לכולם מתנות, היא לא יכלה להגיע אליהם כי בכל זאת זה לא יום חופש והיא עבדה אתמול."


.

שירלי עושה ארוחה, סנדרה שולחת זר

מסתבר שאצל שירלי בוגנים הפרידה מאריק רק חיזקה את הקשר עם המשפחה: "הלכתי להורים שלי והבאתי להם מלא מתנות, בנוסף עשינו ארוחה מיוחדת. הבאתי גם מתנות לאחים שלי ולאחותי שחגגה לפני חודש יום הולדת, אז הבאתי לה מתנה מאוחרת".

סנדרה רינגלר מספרת באותה הרוח: "שלחתי לאמא שלי זר פרחים יפה והלכתי לבקר אותה אחר כך."

בוימוולד מתקשרת, מגריזו מבטיחה

לאפרת בוימוולד, לא היה הרבה זמן (לצערה): "אני התקשרתי להגיד לאמא שלי שאני אוהבת אותה מאוד, לא היה לי זמן לקנות כלום כי הייתי כל היום בצילומים, אבל אני תמיד קונה לה מתנות".

קרין מגריזו לא התאמצה מי יודע מה אבל מבטיחה קדימה: "אני לא הספקתי לחגוג, הייתי בצילומים עד אחת בלילה אבל אולי נשלים את הפערים בשישי-שבת".

טל מוסרי שוכח

ואחרון חביב - טל מוסרי, שלמרות חובתו המוסרית לילדים שכח לחלוטין מיום המשפחה: "האמת שאני מעלה היום הצגה חדשה אז הייתי אתמול כל היום בחזרות ושכחתי מזה לגמרי. אחר כך חזרתי הביתה וקראתי בעיתון שזה יום המשפחה, בדרך כלל כשאני בערוץ הילדים אז תמיד מזכירים לנו, אבל בחודש האחרון אני כל הזמן בחזרות אז שכחתי. אולי עכשיו שהתקשרת זה סימן שאני צריך לפצות על זה, כך שאני אקנה משהו".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully