לאחר שסיפרנו לכם על שדרן הרדיו והטלוויזיה, שאשתו תפסה אותו עם הפילגש, שגם היא אשה נשואה (לזמר מוכר), עכשיו הגיע הזמן לנבור בארכיון השחור של אותו שדרן, ולהביא בפניכם חשיפה מזעזעת נוספת.
הסיפור הזה, סאנשיין, נשמע בדיוני לגמרי, אבל כמו שאומרים אצלנו בטבריה - אמת לאמיתה. אותו שדרן, שהחליף כנראה מאהבות כמו גרביים, ניהל לפני מספר שנים רומן עם מישהי מעולם הטלוויזיה. אמה-מה, בניגוד לאשתו של הזמר, עם הבחורה ההיא היחסים התנהלו הרבה יותר בקשיחות. ילדים, תעצמו את העיניים: בעיקר מין אנאלי והרבה מכות בטוסיק. יום אחד, הודיע השדרן לבחורה כי הוא מביא איתו חבר. אותו חבר, כך מתברר, הוא פוליטיקאי מוכר וחייכן, שכבר לא כל כך פעיל היום, לאחר שכוכבו דעך. בקיצור ולעניין - הגיעו השניים, קשרו את הבחורה, הפליאו בה מכות (בהסכמה) ושיגלו אותה להנאתם.
נשמע מופרך? הכל אמת לאמיתה. ושוב, אל תעסקו בספקולציות, לא בכבוד שלכם (ולמרות המחווה המילולית ליקירנו חיים הכט - תשכחו מזה, זה לא הוא).
השדרן והפוליטיקאי בסאדו
דן תומר
3.10.2004 / 10:37