וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי שנה של זוגיות: מיה קרמר התארסה לבן זוגה גיא גוטמן

עודכן לאחרונה: 8.11.2026 / 13:35

מזל טוב: כוכבת "המירוץ למיליון" וגרושתו של רון שחר, שעוסקת בשנים האחרונות בתחום היוגה והוולנס, התארסה לבן זוגה בשנה האחרונה גיא גוטמן

מיה קרמר וגיא גוטמן. צילום מסך אינסטגרם mayakramer,
מיה קרמר וגיא גוטמן/צילום מסך אינסטגרם mayakramer

סוף שבוע מרגש במיוחד עבר על כוכבת העונה הראשונה של "המירוץ למיליון" מיה קרמר (47), גרושתו של השחקן רון שחר, שהתארסה לבן זוגה בשנה אחרונה, גיא גוטמן, יזם ומאמן מנטלי.

הצעת הנישואין התרחשה במהלך חופשה רומנטית של השניים במלון בתל אביב לכבוד חגיגות השנה שלהם, אותה הם חשפו בחודש ינואר האחרון. גוטמן אירגן לקרמר אווירה רומנטית, עם חדר מלא בפרחים, בלונים ונרות, כשעל המיטה כתב באמצעות סרטים אדומים "התנשאי לי?" באנגלית. קרמר הנרגשת הסכימה כמובן, והציגה לראווה את טבעת היהלום הנוצץ שקיבלה.

הזוגיות של קרמר וגוטמן הגיעה כשבע שנים לאחר גירושיה מהשחקן רון שחר. השניים היו יחד במשך 11 שנים, במהלכן התחתנו בשנת 2010 כשקרמר הייתה בהיריון מתקדם עם בתם המשותפת הילה. בתה של קרמר בירכה את אמה לכבוד האירוסין בסטורי שהעלתה: "מזל טוב אמא יקרה שלי. הכי מגיע לך בעולם. מאחלת לכם שתהיו מאושרים ביחד תמיד".

קרמר פרצה לחיינו בעונה הראשונה של "המירוץ למיליון" ששודרה בשנת 2009, כשמי שהנחה אותה אז היה רז מאירמן. היא השתתפה בתוכנית עם מי שהיה בן זוגה, עמיחי גת, בנה של הזמרת אילנית. לאחר צילומי התוכנית, השניים נפרדו וזמן קצר אחר כך היא החלה לצאת עם שחר. עם השנים היא התרחקה מאור הזרקורים, וכיום היא עוסקת בהוראת יוגה, מנחת סדנאות בתחום הוולנס ובעלת פודקאסט משותף עם בן זוגה.

גם הגרוש שלה, איתו היא נשארה בקשר טוב, נמצא בזוגיות חדשה יחסית, לאחר שבמשך תקופה מאז הגירושים שלהם שמו לא נקשר לאף אחת. שחר יוצא בחודשים האחרונים עם תמר פירון, עורכת דין וגרושה פלוס שניים, והם הספיקו כבר לבלות יחד בחופשה מעבר לים.

  • מיה קרמר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully