וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טובל'ה חסין נגד אילה חסון: "שקרנית מגזימנית, עיתונאית ממורמרת"

עודכן לאחרונה: 7.11.2026 / 18:41

מעצבת האופנה טובל'ה חסין פתחה במתקפה חריפה נגד העיתונאית אילה חסון, ולא חסכה במילים: "דמעות תנין, אחת הבלתי נסבלות שיש בטלוויזיה הישראלית"

טובל'ה חסין, אילה חסון. ראובן קסטרו / יונתן זינדל פלאש 90, עיבוד תמונה
טובל'ה חסין, אילה חסון/עיבוד תמונה, ראובן קסטרו / יונתן זינדל פלאש 90

חתול שחור: מעצבת האופנה טובל'ה חסין, יצאה למתקפה חריפה במיוחד נגד העיתונאית ומגישת החדשות אילה חסון, בה כינתה אותה בין היתר: "שקרנית", "מגזימנית" ו"מלכת הבוץ".

המתקפה של חסין מגיעה בעקבות הסערה שהתפתחה סביב מגישת החדשות בשבוע האחרון, בעקבות ההתבטאויות השנויות במחלוקת שלה כלפי נשים בחברה הבדואית, שהובילו להצבת אולטימטום מצד התאגיד על המשך שידור תכניתה.

חסון עלתה לשידור ברדיו גלי ישראל ושיתפה בדמעות על המאבק שלה מול אנשי התאגיד. מעצבת האופנה פחות התרגשה מדבריה, ותקפה אותה בתגובות לפוסט שדיווח על כך: "דמעות תנין, אחת הבלתי ניסבלות שיש בטלוויזיה הישראלית". עוד כתבה לאחת המגיבות בפוסט: "היא שקרנית מגזימנית ועיתונאית ממורמרת על משקל מכוערת", ובתגובה אחרת כתבה: "אמינה ואיילה זה לא מסתדר!", וכינתה אותה גם "מלכת הבוץ".

טובלה חסין נגד איילה חסון/צילום מסך, אינסטגרם
טובלה חסין נגד איילה חסון/צילום מסך, אינסטגרם

כאמור, חסון נמצאת בימים האחרונים במרכזה של סערה, בעקבות התבטאויות שלה הנוגעות לנשים בחברה הבדואית ולכשלים שלטענתה התרחשו בקלפיות במגזר הערבי. בריאיון לרדיו גלי ישראל אמרה העיתונאית הוותיקה: "אני שואלת, מה זה השינוי?... נשים בדואיות בנגב עם רעלות, שלבעל שלהן יש עוד כמה נשים כמוהן, ולרוב נשים מוכות. ואחרי שהן מתבגרות, הן נהיות קשישות בנות 26, בעלן מביא, אני אומרת את זה בכאב ובעצב, אז הבעל מביא עוד איזו אישה. ואחרי שהיא מזדקנת לגיל 25, הוא מביא עוד איזו אישה".

לאחר מכן התנצלה ברשת X: "אני מבקשת להתייחס לדברים שאמרתי בראיון לרדיו גלי ישראל, בנוגע לנשים בחברה הבדואית בנגב. אני מבקשת להבהיר שלא הייתה לי שום כוונה לפגוע בשום אישה, ומי שנפגעה מדבריי אני מתנצלת בפניה מעומק הלב".

עם זאת, ההתנצלות של חסון לא סיפקה את אנשי התאגיד, שהציבו בפניה אולטימטום ודרשו ממנה לפרסם בשידור הבהרה והתנצלות. על פי הדרישה, ככל שחסון תסרב להתנצל ולהבהיר את דבריה בנוסח שיהיה מקובל על הנהלת חטיבת החדשות, היא לא תוכל לשדר. חסון, בינתיים, מסרבת לעשות זאת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully