וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מצביעה לשינוי": גל גדות הגיעה לקלפי בתל אביב

עודכן לאחרונה: 27.10.2026 / 10:34

אחרי שוואלה סלבס חשפה לראשונה כי הכוכבת ההוליוודית הגיעה במיוחד לישראל כדי להצביע בבחירות לכנסת, הבוקר היא כבר התייצבה בקלפי בתל אביב, תיעדה את הרגע וקראה לכולם לצאת ולהצביע

"אני מצביעה לשינוי": גל גדות בקלפי/אינסטגרם

בסוף השבוע האחרון וואלה סלבס הייתה הראשונה לספר לכם כי הוונדר וומן הישראלית, השחקנית המצליחה גל גדות, הגיעה לארץ במיוחד כדי לממש את זכותה הדמוקרטית ולהצביע בבחירות לכנסת. והבוקר (שלישי), היא כבר השכימה מוקדם ונצפתה מחוץ לקלפי בתל אביב.

גדות כמובן גם דאגה לתעד את עצמה בקלפי, ושיתפה את למעלה מ-100 מיליון העוקבים שלה באינסטגרם ברגע שבו מימשה את זכותה הדמוקרטית. על הדרך, היא גם ניצלה את ההזדמנות כדי לקרוא לכולם לצאת ולהצביע: "אני מבקשת מכולכם לצאת ולממש את הזכות הכי בסיסית, הכי חשובה והכי דמוקרטית שלכם, ולהצביע למי שאתם מאמינים בו. אני הולכת להצביע לשינוי. ואני מקווה שהיום יום שלישי, ויהיה פעמיים כי טוב".

"אני מצביעה לשינוי": גל גדות בקלפי. אינסטגרם, צילום מסך
"אני מצביעה לשינוי": גל גדות בקלפי/צילום מסך, אינסטגרם

כזכור, גדות מתגוררת בשנים האחרונות בלוס אנג'לס יחד עם בעלה ירון ורסנו וארבע בנותיהם. אלא שלקראת הבחירות, היא החליטה לעשות את הדרך הארוכה בחזרה לישראל, ולהצטרף לישראלים הרבים שהגיעו היום לקלפיות כדי לממש את זכות ההצבעה שלהם.

sheen-shitof

עוד בוואלה

איזו תוכנית לתואר שני במנהל עסקים מציעה הכי הרבה קורסי בחירה?

בשיתוף הקריה האקדמית אונו

גל גדות בקלפי/מערכת וואלה, ללא

גדות, שעושה לנו הרבה כבוד בעולם, זכתה בעבר כבר בתואר מלכת היופי, בתפקיד משחק יוקרתי, בפרס בראשית וגם בכוכב משלה בשדרת הכוכבים בהוליווד. ואמש (שני) היא צירפה לעצמה תואר נוסף - דוקטור לפילוסופיה לשם כבוד מאוניברסיטת בר-אילן.

התואר הוענק בטקס חגיגי במסגרת אירוע גאלה לציון 70 שנה להקמת האוניברסיטה, במעמד בכירי האוניברסיטה, חבר הנאמנים, מקבלי תואר דוקטור לשם כבוד ובני משפחותיהם.

גל גדות ונשיא אוניברסיטת בר-אילן, פרופ' אריה צבן/ישראל הדרי

גדות נאמה באירוע המרגש, ופתחה בהומור: "אמא, אבא, אני רשמית דוקטורית! אני יודעת שזו לא הייתה הדרך המקובלת. עשיתי כמה אודישנים, הייתי צריכה להשתתף בסרטים, לצעוד על שטיחים אדומים ולהגיע לצילומים בשעות מוקדמות, אבל הצלחתי לעבור את זה. אולי לא אוכל לעזור לכם במקרה חירום רפואי, אבל סוף סוף אתם יכולים להיות גאים בי".

והמשיכה: "עברנו שלוש שנים קשות וכואבות. מאז 7 באוקטובר חווינו אובדן, פחד וחוסר ודאות כאן בישראל ובקהילות יהודיות ברחבי העולם. האנטישמיות תמיד הייתה איתנו, ולמרבה הצער, היא לא הולכת להיעלם. ברגעים האלה, הקשר שלנו זה לזה ולישראל הופך למקור של כוח ותקווה. כישראלית וכאישה יהודייה שעובדת בזירה הבינלאומית, אני מרגישה את המרחק בין הבית שאני מכירה לבין האופן שבו לפעמים מציגים אותנו מבחוץ. אני יודעת שרבים מכם מרגישים אותו דבר".

  • גל גדות

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully