וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מעצר כוכב "האח הגדול" החשוד בתקיפת האקסית הוארך | זו גרסתו

עודכן לאחרונה: 25.10.2026 / 13:05

כוכב הריאליטי יישאר במעצר עד מחר בחשד שגרם לשבר בידה של האקסית. בחקירתו הכחיש שתקף אותה וטען כי נפגעה בנפילה: "חטפה ממני את הטלפון לבדוק עם מי אני מתכתב, ברחה, נפלה ומעדה"

אילוסטרציה - גבר אזוק/ShutterStock

מעצרו של זמר וכוכב "האח הגדול" לשעבר הוארך היום (ראשון) עד מחר בחשד לאלימות כלפי בת זוגו לשעבר בחולון. לפי החשד, במהלך ויכוח בין השניים הוא רדף אחריה ואחז בידה בחוזקה, באופן שגרם לשבר בכף ידה השמאלית. החשוד מכחיש את התקיפה וטוען כי המתלוננת נפגעה בנפילה לאחר שחטפה את הטלפון שלו, כך עולה מחקירת המשטרה.

האירוע התרחש ביום שישי בערב, והתלונה הוגשה למחרת. בעקבותיה נעצר החשוד. על פי גורמים המעורים בפרטים, החשוד הגיע לדירת המתלוננת לאחר שיצרה עמו קשר ומסרה שבנם המשותף נחבל. בין השניים התפתח ויכוח, ובמהלכו יצאה המתלוננת מהדירה. לטענתה, החשוד רץ אחריה ואחז בידה בחוזקה. היא הציגה מסמכים רפואיים המעידים על שבר בכף ידה השמאלית. בדיווח הראשוני שהגיע למשטרה תואר כי החשוד רדף אחריה וצעק עליה.

עו״ד אלעד פלג ממשרד שטרייכר המייצג את החשוד/ללא

החשוד, שאין לו עבר פלילי, מסר בחקירתו גרסה אחרת. לדבריו, הוא אינו מתגורר עם המתלוננת והגיע אליה לבקשתה, לאחר שהתקשרה וסיפרה שבנם הקטן נחבל. הוא הכחיש את התקיפה מכל וכל, וטען כי היא זו שתקפה אותו והשליכה כוס זכוכית לעבר ראשו.

"המתלוננת חטפה ממני את הטלפון לבדוק עם מי אני מתכתב, ברחה, נפלה ומעדה ומכך נגרמו לה חבלות", טען בחקירתו. עוד אמר: "החתך שאתם מדברים עליו זה כתוצאה מהנפילה שלה".

החשוד טען בפני החוקרים גם כי בידיו ראיות לכך שהמתלוננת האשימה אותו בבגידה ואמרה שהיא "תסבך אותו על זה", הוא תיאר את האירוע כ"כיפה אדומה". הטלפון שלו טרם נבדק, ובמשטרה מסרו כי טענתו תיבדק במסגרת החקירה. המשטרה ביקשה להאריך את מעצרו בחמישה ימים, אך בית המשפט האריך את המעצר עד מחר .

  • אלימות בבתי חולים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully