מפיקת האירועים אירית רחמים, שטסה לפריז לכבוד הופעתה של סלין דיון, מצאה את עצמה בלב המהומות המתרחשות בעיר, והותקפה באלימות כשניסתה לתעד את ההפגנות.
בסטורי שהעלתה לעמוד האינסטגרם שלה, שיתפה תחילה: "אלוהים שבשמיים, עברתי עכשיו תקיפה אלימה כי רציתי לתעד את הכאוס שקורה כאן. לא נשארתי חייבת, והחזרתי לתוקף כי אני ישראלית, כי אני גאה בי ובמדינה שלי, וכי לא ינצחו אותנו!!!". לאחר מכן הוסיפה שהיא בסדר גמור, וכי התוקף מחק את התיעודים מהטלפון שלה מהחשש שהיא תלך למשטרה.
בסטורי נוסף שהעלתה סיפרה כי התקיפה התרחשה בזמן שיצאה מהמלון על מנת לתעד את המהומות: "מישהו תקף אותי, בן אדם הרביץ לי. אני החזרתי לו, אני נשבעת לכם שאני החזרתי לו, אני לא רואה ממטר. אני דיברתי עברית ולא אכפת לי מאף אחד".
"אני לא מבינה איפה הרשויות, איפה הממשלה, שידעו מבעוד מועד שתהיה פה מחאה חברתית-כלכלית, שידעו שהפלסטינאים ירכבו על הסיפור הזה. איפה הם? מה זה?", האשימה והוסיפה: "אני בשוק שזה פריז, עיר הבירה, תרבות, אלגנטיות, אמאל'ה, איפה ארץ הקודש שלנו, איפה?".
לאחר שהגיעה בחזרה למלון, רחמים שיתפה עוד מהתחושות: "לא האמנתי שהשמאל הקיצון ישתלט. אני האמנתי שעיר הבירה שאני מעריכה, תרבות, אלגנטיות, לייף-סטייל, אומנות, שהרשויות לא ידעו לדעת את ההיקף?".
