נשיקה ראשונה היא ללא ספק דבר מרגש במיוחד, ומשהו שלא שוכחים, תשאלו גם את השחקן והמנחה איתי תורג'מן, שזוכר מצוין את הנשיקה הראשונה שלו בגיל 13, עם לא אחרת מאשר השחקנית איילת זורר, שהייתה אז כבת 26.
תורג'מן משתתף בימים אלו בתוכנית "המטבח המנצח VIP" בקשת 12 לצד גיסו, אליהו מזוז, ובהצצה לפרק שישודר הערב (רביעי) הוא חשף כי הנשיקה הראשונה שלו הייתה דווקא על המסך, במהלך צילומי הסדרה "פלורנטין", שבה שיחק לצד זורר. צפו בקטע המלא בראש הכתבה.
"הנשיקה הראשונה שלי בחיים הייתה עם איילת זורר על הסט", שיתף תורג'מן, והמשיך: "תחשבו, ילד בן 13, והיא הייתה כזה איילת זורר, בת איזה 26, ואנחנו התנשקנו בצילומים".
כשנשאל ע"י גיסו אם זה "חוקי", השיב: "זו שאלה שנשאלה לא מעט בכל מיני פורומים, אבל אני רציתי את זה, התלהבתי מהרעיון. בוא נגיד, לא הרגשתי מוטרד".
