וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תרצה כהן העלתה תמונה עם בן הזוג מהכותל המערבי וחטפה: "קצת כבוד מגעילה"

עודכן לאחרונה: 14.9.2026 / 11:10

יוצאת "האח הגדול" תרצה כהן, הגיעה אל הכותל המערבי לסליחות ביחד עם בן זוגה הכדורגלן דורון ליידנר, והצליחה להסעיר את הרשת בעקבות הלוק שלה: "למה ללכת עם חולצת בטן לכותל?"

תרצה כהן/צילום מסך, instagram/tirtza_cohen

יוצאת "האח הגדול" תרצה כהן, הצליחה להסעיר את הרשת, לאחר שפוסט שהעלתה עם תמונות מהכותל המערבי הכעיס לא מעט עוקבים, שטענו ל"חוסר כבוד" כלפי המקום הקדוש.

כהן הגיעה למעמד הסליחות בכותל ביחד עם בן זוגה, שחקן הכדורגל דורון ליידנר, כשהיא לבושה בחצאית ארוכה וג'קט מעור החושף את הצדדים של הבטן. העוקבים, כאמור, לא נשארו אדישים, והתגובות הקשות לא איחרו להגיע.

"למה ללכת עם חולצת בטן לכותל? העיקר הסטייל מעניין, הצניעות לא באמת מעניינת פה", נכתב באחת התגובות ובאחרת: "לא באים ככה לכותל נקודה!!! קצת כבוד מגעילה". עוקבת אחרת הגיבה: "מושלמים אין ספק, אבל לכותל לא הולכים עם חולצת בטן, סורי".

התגובות לתמונה של תרצה/צילום מסך, אינסטגרם

נכון לעכשיו לא נראה שכהן מתרגשת מהסערה, והיא טרם הגיבה לדברים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully