איש העסקים מתן אדלסון, הבעלים של קבוצת הכדורסל הפועל ירושלים ובנם הצעיר של המיליארדרית מרים אדלסון ושלדון אדלסון ז"ל, נישא בסוף השבוע לבחירת לבו, יהב חליבה, בחתונה ענקית ונוצצת במיוחד.
החתונה של השניים נערכה בפארק תמנע שבדרום הארץ, לעיניהם של מאות אורחים ובני משפחה. מי שגנבה את ההצגה על הרחבה הייתה אם החתן, שנישאה ביחד עם הזוג על הכתפיים של הרוקדים ברחבה, חגגה ונהנתה עד השעות הקטנות של הלילה.
אשת העסקים וכוכבת "הכרישים" יסמין לוקץ', אחותו של מתן, שיתפה בפוסט שהעלתה על החתונה: "לפני שנתיים בערך עמדתי ליד יהב באירוע משפחתי והצגתי אותה לאחת החברות של אמא שלי כארוסתו של מתן. ה־catch? הם עדיין לא היו מאורסים. מתן, ששמע אותי, שאל אם אני מנסה לרמוז לו משהו. אמרתי לו: מתן, זה לא רמז. זו אמירה ברורה".
"בסוף השבוע מתן ויהב התחתנו, מוקפים בהמון אהבה. קודם כל, אחד לשנייה. הנדרים שהקריאו זה לזו והדרך שבה דיברו על מערכת היחסים שלהם סיפרו על קשר עמוק, בריא ומלא אהבה. 200 האורחים מחו"ל שהגיעו לשמוח איתנו לא הפסיקו לרקוד ולחייך מהרגע שהחגיגות התחילו בחמישי ועד אחרי הזריחה של שני בבוקר".
עוד שיתפה על האושר הגדול שהאירוע גרם לאמה: "אמא שלי קרנה מאושר כמו שלא ראיתי אותה הרבה זמן. ב־3:30 לפנות בוקר, כשאני כבר לא הייתי מסוגלת לרקוד יותר, היא העדיפה להישאר על הרחבה ושלחה אותי לישון. ירושלים, הרצליה והמדבר היו תפאורה לא פחות ממושלמת לסוף השבוע הזה, והכול היה יפה באמת במקסימום, מוקפד ומלא מחשבה ורגש".
ו"אני? הזלתי נהרות של דמעות מהתרגשות, שמחתי כל כך בשבילכם מתן ויהב וגם בשבילנו שקיבלנו את יהב, ההורים, האח והדודים רשמית למשפחה ואפילו הילדים הסכימו להצטלם איתי מלא…. אה כן, לא היו פרחים לתפוס אבל חברות שלחו אותי לקחת את היין של הקידוש אחרי החופה ושתינו אותו (לא הכרתי אבל זו סגולה להרבה דברים פלוס הוא היה מעולה). שמחה שחשבת כמוני, מתן. שרק תמשיכו להיות בריאים ומאושרים אהובים שלנו".
