דרמה על הסט של "רוקדים עם כוכבים": שעות ספורות לפני הגמר הגדול שיערך הערב (רביעי), הדוגמן והשחקן בר ברימר נפצע ברגלו והשתתפותו מוטלת כעת בספק.
ברימר, הרוקד לצידה של סנה סוקול, שזכתה בעונה הקודמת של התוכנית כשרקדה לצדו של אמיר שורוש, נקע את רגלו במהלך החזרה הגנרלית לריקוד הערב, ונזקק לקבלה של טיפול רפואי. בשלב זה, החזרות של הזוג נעצרו, ולא ידוע עדיין כיצד הפציעה תשפיע על השתתפותו בגמר.
כזכור, מול ברימר מתמודדים שירי מימון והרקדן רפאל פליישמן, אמיר בנאי והרקדנית רומי נוף ונועה כהן והקדן איתן קריפס.
ברימר הרשים לאורך כל הדרך בתחרות את שולחן השופטים ואת הצופים בבית. הוא קיבל במהלך העונה ציונים גבוהים וזכה לשפע של מחמאות מהשופטים הקשוחים, שהתרשמו מהיכולות שהציג ומהדרך שעבר הכוכב שנראה שהפך כבר לרקדן מקצועי.
כזכור, במהלך התחרות, חוקי הפורמט מאפשרים לדלג על ריקוד אחד בעקבות פציעה, אך כאן מדובר על הגמר הגדול - כך שבמידה וברימר לא יוכל להשתתף, הוא כמובן כבר לא יוכרז כזוכה של העונה.
