וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בר ברימה מודה: "לא ראינו את זה מגיע"

עודכן לאחרונה: 31.8.2026 / 10:34

רגע לפני הגמר הגדול של "רוקדים עם כוכבים", בר ברימר וסנה סוקול מספרים מתי הבינו שיש להם סיכוי ללכת עד הסוף, מדברים על היום שאחרי, וגם: האם בר מתכנן בקרוב לכרוע ברך לבת זוגו אגם בוחבוט?

בר ברימר וסנה סוקול בריאיון לוואלה סלבס/מאור בן הרוש

ביום רביעי הקרוב יתקיים הגמר הגדול של "רוקדים עם כוכבים", שבו ארבעה זוגות יתחרו על הגביע. רגע לפני הגמר הגדול, תפסנו לריאיון את בר ברימר והרקדנית סנה סוקול, שזכתה בגביע בעונה שעברה לצד אמיר שורוש.

מתי השניים הבינו שיש להם סיכוי ללכת עד הסוף, האם סנה תצליח לעשות היסטוריה ולזכות בפעם השנייה ברציפות, מה בר מתכנן לעשות ביום שאחרי, והאם נראה אותו בקרוב כורע ברך לבת זוגו אגם בוחבוט?

סנה סוקול ובר ברימר/שי פרנקו

סנה, זכית בשנה שעברה, מה ההבדל בין ההתרגשות היום לשנה שעברה?

סנה: "זה עולם ומלואו, כל חוויה היא חוויה שונה. זה כאילו אני עושה את זה בפעם הראשונה. פרטנר חדש, חוויה שונה, נאמברים אחרים ותהליך שונה לגמרי. זה תהליך מטורף".

בר: "זה מטורף, זה כאילו עברו חיים שלמים מאז שהתחלנו. קורים כל כך הרבה דברים ביום".

בר, עם יד על הלב, האמנת שתגיע לגמר?

בר: "ברור שהאמנתי. אני חושב שאם אתה לא מאמין בלב שלם שאתה מסוגל, אז למה בעצם אתה פה? אבל לא ראינו את זה מההתחלה".

מתי הבנתם שיש מצב שאתם בגמר?

בר: "סנה מהיום הראשון ממש האמינה, ואמרה לי שיש לי את זה. אחרי כמה זמן זה פשוט התפוצץ. אני מהרגע הראשון, עוד לפני התוכנית, הייתה לי את הבערה הקטנה הזו שהתוכנית תוציא ממני משהו אחר".

סנה: "המטרה של התוכנית היא לקחת בן אדם מכלום ולהביא אותו הכי גבוה שאפשר. ואני אומרת את זה בלב שלם, בר, אתה אחד הרקדנים הכי טובים שיצאו מהתוכנית".

sheen-shitof

עוד בוואלה

גיל המעבר: התקופה שמגיעה בלי הוראות הפעלה

בשיתוף כללית

אגם בוחבוט ובר ברימר/צילום מסך, אינסטגרם

אתם כבר חושבים על הרגע של אחרי, מה התוכניות?

בר: "זה יהיה מטורף, אנחנו רגילים להיות ביחד כל היום ופתאום אין את זה, ואני מאוד אתגעגע לרקוד".

אתה יודע למה כולם מצפים, שאולי תתפנה ותתאמן על כריעת ברך.

בר: "בעזרת השם, זה יהיה בזמן שלו, המדויק".

סנה, זה גמר שלישי שלך ברציפות, בשנה שעברה זכית, ולא קרה עוד דבר כזה, זכייה שנייה ברציפות, נכון?

סנה: "הכול יכול להיות, אני באמת חושבת שזה שסימנת וי פעם אחת, אנחנו, הדור שלנו, אנחנו יכולים לעשות הכול פעמיים. גם כל חוויה היא חוויה שונה".

בר: "הכול אפשרי, ואני חושב שבעזרת השם, אם זה יקרה, זה יהיה מסר יפה".

סנה, אין איזה רצון לשבת עם השופטים?

סנה: "אני תמיד שואפת לעוד, אבל הכיוון שלי הוא ללכת לכיוונים קצת שונים, לכיוון המשחק. השולחן של השופטים יחכה לי כשצריך, זה לא הזמן שלי, ויש לנו שופטים מטורפים".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully