החתונה של הזמר עומר אדם וארוסתו סשה ישראלוביץ' מעסיקה מדינה שלמה בימים האחרונים, והאורחים שיזכו להיות שם ברגע המרגש עלו היום (שלישי) על מטוס בדרך לאיטליה, שם יתקבלו בקבלת פנים חגיגית לקראת החתונה הגדולה שתתקיים מחר.
האורחים של בני הזוג הוטסו לגנואה בטיסת רקיע שכללה די-ג'יי ואלכוהול חופשי, וגם הקלטה הומוריסטית במיוחד של אב החתן, יניב אדם. "אם זה היה תלוי בי לא הייתי מזמין לכם מטוס", אמר בהקלטה, "וגם לא הייתי מזמין לכם לינה, ובכלל לא הייתי מזמין אתכם. אבל לצערי אין ברירה, עומר וסשה מתחתנים, ולכן אני מאוד מבקש מכם להתנהג בנימוס, לשים חגורות, לשתות אלכוהול רק בחלק האחורי של המטוס".
והמשיך: "אני מבטיח לכם שהולך להיות לכם אחד האירועים היפים שראיתם בחייכם, ושוב אני חוזר ואומר, כואב לי הלב על כל ההוצאה הזו, אבל אין לי ברירה. נ.ב - אני מזכיר לכם שאנחנו מתחתנים עם משפחה אירופאית, אריסטוקרטית, שאינם מכירים את האופי שלכם ויש מצב שגם ייבהלו טיפה, לכן תתנהגו בהתאם".
כאמור, החתונה מתקיימת בכפר הדייגים פורטופינו שבאיטליה. חגיגות החתונה יחלו הערב בקבלת פנים, כשהאירוע הגדול ייערך מחר והחגיגות יסתיימו ברביעי בלילה. ביום חמישי ימריאו האורחים בחזרה לישראל, כשמספר מצומצם בלבד של מקורבים ימשיכו עם הזוג לשבת חתן. השניים יינשאו במנזר היסטורי עתיק מהמאה ה-14, שהפך ללוקיישן נחשק ויוקרתי לאירועים בפורטופינו. העלות המוערכת לשכירת המקום היא כ-30 אלף יורו לערב, כשכל שעה נוספת במהלך הלילה תעלה לזוג עוד 3,000 יורו.
כיאה לאירועים מושקעים ומפוארים מסוג זה, אורחי החתונה התבקשו לעמוד בקוד הלבוש שבחרו בני הזוג, כפי שפרסמנו לכם לראשונה: לערב הראשון, ערב קבלת הפנים שייערך ביום שלישי, האורחים יצטרכו להגיע בלוק מסיבתי, חגיגי וצבעוני. בערב השני, ערב החתונה, שהוקדם ליום רביעי ולא ייערך ביום חמישי כפי שתוכנן בתחילה, הגברים התבקשו להגיע בחליפות ואילו הנשים בשמלות ערב - אך עם דגש חשוב: לא בצבע שחור.
