חתול שחור: בשבוע הבא תתקיים החתונה הנוצצת של הזמר עומר אדם וארוסתו סשה ישראלוביץ', שעל מערכת היחסים שלהם והאירוסין וואלה סלבס הייתה הראשונה לספר לכם. ההכנות כבר נמצאות בעיצומן, אבל כעת מתברר שדווקא אחת מהמקורבות אל הזמר לא תהיה שם כדי להרים לו.
לוואלה סלבס נודע כי הסטייליסטית אור לוזון, שמלבישה את אדם לכל מופע ואירוע ונחשבת למקורבת אליו מאוד, כבר קיבלה הזמנה לחתונה הנחשקת, אך לפני מספר ימים היא קיבלה הודעה נוספת על כך שהיא כבר לא ברשימה, ולא תהיה נוכחת בחתונה של הזמר וארוסתו.
הודעת הביטול המבאסת במיוחד, שהגיעה אחרי שהשמלות כבר היו מוכנות, התאריכים שוריינו וכל מה שנותר היה הוא לעלות לטיסה.
כאמור, החתונה של עומר וסשה תערך השבוע בכפר הדייגים היוקרתי פורטופינו, השוכן בריביירה האיטלקית. החגיגות יחלו כבר ביום ראשון הקרוב, וימשכו עד לאירוע המרכזי שיערך ביום חמישי. בהזמנה שקיבלו האורחים הם התבקשו שלא להביא מתנות, אלא לתרום במקום זה את הכסף לעמותת חיוך של ילד או למכון ויצמן. האורחים שכן הוזמנו לא יצטרכו לדאוג לגבי ההגעה, שכן כל אחד מהם יכל לבחור את האופציה המתאימה לו על חשבון הזוג המפרגן.
