וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אביב גפן עוקץ את "הצל": "חבל שכל הטובים מודחים"

עודכן לאחרונה: 17.8.2026 / 12:36

אחרי שיואב אליאסי הושעה מתפקידו כמפקד כיתת הכוננות במחוז תל אביב, הזמר אביב גפן מגיב להחלטה בעקיצה אופיינית: "כל כך הרבה הישגים וחזון"

אביב גפן, יואב אליאסי ("הצל"). ניב אהרונסון, TheShadow69, צילום מסך
אביב גפן, יואב אליאסי ("הצל")/צילום מסך, ניב אהרונסון, TheShadow69

לפני כשלושה שבועות החליט מפכ"ל המשטרה, רב-ניצב דני לוי, להשעות את פעיל הימין והמוזיקאי יואב אליאסי, המכונה "הצל", מתפקידו כמפקד כיתת הכוננות במחוז תל אביב. זאת לאחר הפרסום ב"הארץ", שלפיו התפאר בקשריו עם גורמים במשטרה וטען כי הם סייעו למנוע את סגירת מתחם הבילוי שבו היה שותף.

מי שלא נשאר אדיש להחלטה המדוברת הוא הזמר אביב גפן, שהחליט להתייחס לחדשות, אמנם מעט באיחור, אבל שיגר עקיצה בסטורי שהעלה הלילה (בין ראשון לשני) לחשבון האינסטגרם שלו. "חבל שכל הטובים מודחים, כל כך הרבה הישגים וחזון", כתב גפן על ההחלטה.

אביב גפן עוקץ את יואב אליאסי ("הצל")/צילום מסך, אינסטגרם

כזכור, על פי התחקיר, אליאסי נשמע אומר לאחד השותפים במתחם כי הוא דואג ש"אי אפשר לגעת במועדון הזה", ואף ביקש ממנו שכל פנייה מצד המשטרה תועבר אליו באופן מיידי, בכל שעה. כאשר עודכן שהשוטרים הורו לסגור את המקום בשעת לילה בעקבות אירוע אלים, הוא נשמע כועס על ההחלטה, ביקש לדעת מי השוטר שטיפל באירוע ואמר כי ישוחח עמו באופן אישי.

באותן הקלטות התייחס אליאסי גם לשוטר מנשה מנצור מתחנת לב תל אביב ואמר: "מנשה זה חבר כמו אח, אני אדבר איתו עכשיו".

במקביל להחלטת המפכ"ל, נלקח נשקו של אליאסי והמחלקה לחקירות שוטרים פתחה בבדיקת המידע שעלה בתחקיר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully