מזל טוב: איש העסקים והפילנתרופ לב לבייב חגג אתמול (רביעי) את יום הולדתו ה-70 בהפקת ענק, בעלות של מיליוני שקלים. האירוע היוקרתי נערך ב"מרכז דוידסון" בירושלים, בהשתתפות רבנים, אנשי ציבור ואנשי עסקים.
הקונספט של החלק האמנותי במופע נבנה סביב תחנות חייו של לבייב, כשעל ההנחיה היה אחראי אביב אלוש. במהלך הערב הופיעו יהודה אליאס, ליאור נרקיס, יעקב שוואקי ואמנים נוספים.
רותי לבייב יליזרוב, בתו של איש העסקים, בירכה אותו בפוסט שכתבה בחשבון האינסטגרם שלה: "זכיתי להיוולד לדמות שהיא חד-פעמית בעולם הזה. אדם שבחיים כל כך מלאים הספיק לבנות, ליצור, להשפיע ולעשות טוב עבור כל כך הרבה אנשים. אבא שמכל מקום על הגלובוס תמיד יהיה שם בשבילנו. זמין, קשוב, מבין ותומך. לא משנה כמה אתה עסוק וכמה אחריות מונחת על הכתפיים שלך, תמיד אנחנו מרגישים שאנחנו במקום הראשון".
והמשיכה: "ככל שאני מתבגרת, וככל שאני נמצאת יותר בקרבתך, אני מגלה עוד ועוד את הגדלות שלך. לא רק במה שעשית, אלא בעיקר במי שאתה. אני חושבת שהמתנה הכי גדולה שנתת לנו היא לא רק כל מה שעשית עבורנו, אלא הדוגמה האישית שלך. הערכים שחיית לפיהם, הדרך שבה בחרת להתנהל, והבית שבנית יחד עם אמא. אלה הדברים שילוו אותנו כל החיים. אין מילים שיכולות לתאר את ההערכה, ההערצה והאהבה שיש בי אליך".
