עיתונאי חדשות 12 עמרי מניב, שיתף ברשתות החברתיות תגובות שקיבל בחשבון האינסטגרם שלו, ממשתתף "הישרדות" לשעבר ניר רגב, שתקף אותו בחריפות ובמילים קשות.
ההודעות של רגב הגיעו על רקע עדויות שפרסם מניב במהלך סוף השבוע, של עובד במעון ראש הממשלה לשעבר, שהגיש תביעה ובה טענות קשות להתעמרות בעבודה לכאורה, מצדה של אשת ראש הממשלה שרה נתניהו.
בהודעות שרגב שלח לעיתונאי נכתב : "יא מלשין עד מדינה מסריח, לא תעבוד בפרקליטות בלהב יא מלשין, אין לך עולם הבא זבל", בהודעה אחרת כתב: "תמות בייסורים יא זבל מלשין עד מדינה, לך תתלונן לך", ובעוד הודעה: "ולך כפרה על שרה ביבי יאיר ואבנר אמן".
ניר רגב:
— עמרי מניב Omri Maniv (@omrimaniv) August 2, 2026
פליט ריאליטי הישרדות 2023.
מנכ"ל קבוצת הכדורגל הפועל לוד.
בעבר יועץ פוליטי של מירי רגב אורן חזן.
לדבריו היה בעבר דוגמן.
אבל מה שהכי מושך אצלו זו הכתיבה.
ממליץ בחום! pic.twitter.com/Fu94axdRdR
לאחר שמניב פרסם את ההודעות, רגב ממש לא חזר בו, ופרסם סטורי משלו: "לעדי המדינה, למלשינים, למקליטים ולמינים ולעומרי מניב חדשות 12 אל תהי תקוה!!! אמן כן יהי רצון", והוסיף: "הברכה ה-12 בתפילת 18", על אף שנראה שהוא פספס כמה ברכות חשובות לא פחות בתפילה.
כזכור, רגב השתתף בעונה ה-12 של תוכנית הריאליטי "הישרדות", ששודרה לפני כשלוש שנים, והיה בין הראשונים שהודחו. בעברו הוא היה דוגמן, ובמהלך השנים עבד כיועץ פוליטי של מירי רגב ואורן חזן. כיום הוא מנכ"ל קבוצת הכדורגל "הפועל לוד בני רגב", שמשחקת בליגה ב' דרום.
