לא נעים בכלל: השבוע דווח מעבר לים כי הדוגמנית בלה חדיד חזרה לשוק הרווקות - ידיעה שכנראה הפתיעה רבים, אבל מסתבר שהיא הפתיעה יותר מכולם את בן זוגה לשעבר, אדן בנואלוס, שגילה שמערכת היחסים שלהם הסתיימה דרך התקשורת.
לפי דיווח של TMZ, מקורות יודעי דבר מסרו לאתר כי מבחינתו של אדן, הוא ובלה עדיין היו בזוגיות, וכי הוא גילה על השינוי בסטטוס היחסים שלהם רק לאחר שהאתר הפריך את השמועות שלפיהן חדיד יוצאת עם נתן לייסי, אחיה של אחת מחברותיה. בדיווח שפורסם ביום שני חשף TMZ כי בלה רווקה, ולפי אותם מקורות, אדן כלל לא ידע שזה המצב עד שראה את הפרסום.
לפי הדיווח, יש סיבה טובה לכך שאדן הופתע. על פי המקורות, השניים בילו לא מעט זמן יחד לאחרונה. עוד נמסר כי בלה ואדן יצאו לאחרונה לחופשה משותפת באספן, שם אכלו יחד ארוחת ערב כמה פעמים והשתתפו במספר אירועי רודיאו, בהם אחד שהתקיים בסנומאס ב-29 ביוני ואחר שנערך בסילבר סיטי ב-1 ביולי.
כזכור, בלה ואדן הציתו לראשונה שמועות על זוגיות באוקטובר 2023, ובמהלך יותר משנתיים וחצי ניהלו מערכת יחסים לסירוגין. אין ספק שזו דרך ממש לא נעימה לגלות על פרידה אחרי כל כך הרבה זמן.
