למרות שהיא ממש לא נראית כך, הזמרת ג'ניפר לופז תחגוג השבוע, ביום שישי הקרוב, את יום הולדתה ה-57. רגע לפני, היא מצאה דרך יצירתית במיוחד לחגוג את המאורע.
כוכבת הפופ שיתפה רצף תמונות בחשבון האינסטגרם שלה, וציינה כי היא ואחותה, לינדה לופז, שגם היא חגגה לאחרונה את יום הולדתה, יצאו יחד לטיול יום הולדת כפול.
"טיול אחיות כפול לכבוד יום ההולדת הוא תמיד רעיון טוב!! אני אוהבת אותך, ליני!! יום הולדת שמח!!", כתבה לופז בפוסט. בין התמונות ששיתפה היו גם רגעים פרטיים שלה, תמונות שלה חוגגת עם אחותה לינדה, וגם תמונה אחת שתפסה במיוחד את תשומת הלב.
באחת התמונות נראות ג'ניפר ולינדה אוכלות עוגה, אלא שלינדה אוכלת את שלה על רצפת חדר האמבטיה, בעוד ג'ניפר יושבת עירומה באמבטיית קצף, כשהקצף מכסה את גופה. ללא ספק דרך לא שגרתית במיוחד לאכול עוגה.
בכל מקרה, בעירום או בבגדים, לופז ממשיכה להוכיח בכל הזדמנות שגיל הוא רק מספר. גם וואלה סלבס חגגה לאחרונה את יום הולדתה, ומבלי להשוויץ, גם לה תמיד אומרים שהיא נראית צעירה לגילה, אבל היא לא מסכימה לגלות לכם מה הגיל שלה.
