וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פער של 17 שנים: האם עדי זריפי בזוגיות חדשה?

עודכן לאחרונה: 12.7.2026 / 14:35

מגישות החדשות של ערוץ 12 נצפתה לאחרונה צמודה לשחקן יאיר לוטן, המבוגר ממנה ב-17 שנים. האם מדובר בזוגיות בתחילת דרכה? | כל הפרטים

עדי זריפי, כנס מוניאקספו 2026, 23 ביוני 2026/ראובן קסטרו

העיתונאית ומגישת חדשות ערוץ 12 עדי זריפי אומנם מופיעה לא מעט על המסך, אבל על החיים הפרטיים שלה היא מקפידה לשמור הרחק מעיני המצלמות. כעת מתברר שהיא נצפתה צמודה לשחקן מוכר המבוגר ממנה ב-17 שנים. האם מדובר בתחילתה של זוגיות חדשה?

זריפי בת ה-36 נצפתה צמודה לשחקן הישראלי יאיר לוטן בן ה-53, שכיכב בסדרות הבינלאומיות "בני ערובה" לצדה של איילת זורר, "CSI", "24" ו"הומלנד".

לוטן החל את הקריירה שלו בגיל 20, כשהנחה את התוכנית "זאפ לראשון" לצד עדן הראל, והשתתף בסדרה "כסף קטלני". הוא השתתף במספר סדרות וסרטים בישראל ובחו"ל, שם הוא אימץ את שם הבמה "ג'ונה לוטן". הוא היה בעבר מאורס לשחקנית האנגלייה קלי ריילי.

  • עוד באותו נושא:
  • עדי זריפי

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully