שוב זה קורה לה: הדיירת לשעבר בבית "האח הגדול" שלקה, נמצאת בימים אלו בטיול הגדול שלה במזרח לאחר שהשתחררה מצה"ל. הלילה, היא עברה מקרה מפחיד במיוחד, לאחר שהאופנוע עליו נסעה התהפך והיא נפצעה.
שלקה, שטסה לבדה לטיול הגדול, שיתפה כי היא עברה תאונת אופנוע, בזמן שרכבה עליו. היא העלתה סרטון אחרי ההתהפכות ממקום התאונה, ותיעדה את השריטות והדם על זרועה, כשלמרבה המזל, היא נפצעה באורח קל בלבד.
הדיירת לשעבר בבית "האח הגדול" כבר הספיקה לעורר לא מעט זעם ברשת, בעקבות הסרטונים שלה עם מקומיים כשרבים טענו כי הוא עושה בושות לישראל.
לפני כחצי שנה, היא עברה תאונת דרכים עם הרכב החדש שקיבלה מהוריה ליום הולדתה ה-20, זאת לאחר שהוא כבר נגרר לה פעמיים אחרי שחנתה במקום אסור לחנייה ופעם נוספת בעקבות תקלה במנוע. באותה התאונה, הרכב שלה עלה מעל למעקה בטיחות במדרכה הסמוכה לכיכר בעיר אשדוד. למזלה, גם באותה התאונה היא ספגה פגיעות יבשות בלבד, לעומת הרכב שספג שריטות ושבר במראה.
