וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אודיה פינטו: "אישה זרה נכנסה אליי הביתה, זה חולני"

עודכן לאחרונה: 9.7.2026 / 11:40

כוכבת הרשת, שמככבת בימים אלו לצד בעלה בריאליטי "פאוור קאפל", שיתפה בחוויה המטרידה שחוותה הבוקר, כשאישה זרה נכנסה לביתה וביקשה לדבר איתה: "פחד אלוהים"

אודיה פינטו: "אישה זרה נכנסה אליי הביתה, זה חולני"/אינסטגרם, odeya_pinto

את כוכבת הרשת אודיה פינטו אי אפשר לפספס אם אתם גוללים בקביעות בטיקטוק או באינסטגרם. לאחרונה היא גם מככבת לצד בעלה, אליאור סופר, בריאליטי של רשת 13 "פאוור קאפל", מה שחשף אותה גם לקהלים חדשים. אלא שכנראה היא לא ציפתה לתופעת הלוואי הזו של הפרסום, שכן הבוקר (חמישי) היא חוותה חוויה מטרידה במיוחד.

"אתם לא מבינים מה קרה לי עכשיו, אני המומה", שיתפה פינטו. "אני בבית ופתאום אני רואה אישה זרה שנכנסת לי לחצר ודופקת לי בדלת, ושואלת אם אני אודיה פינטו. היא אמרה לי שהיא נסעה בשבילי שעתיים והיא רוצה לדבר איתי".

אודיה פינטו/אור גפן

והמשיכה: "שאלתי אותה מאיפה היא יודעת איפה אני גרה, והיא ענתה שהיא יודעת שאני גרה בעלמה ופשוט כיוונו אותה לאן להגיע. לא ידעתי איך להגיב לסיטואציה. את רוצה לדבר איתי, אז את פשוט מגיעה אליי הביתה בלי לעדכן? אני פחדתי, נשבעת לכם. היא פשוט נכנסה אליי הביתה, אני המומה. זה פחד אלוהים".

עם זאת, היא שיתפה כיצד הגיבה לסיטואציה: "בן אדם אחר היה מעיף אותה מהבית. אני הבן אדם עם הלב הכי טוב שיש בעולם, הכנתי לה קפה והוצאתי לה עוגיות. לא ידעתי איך להגיב לסיטואציה, אבל זה חולני, אל תעשו את זה. פחדתי, אבל בו זמנית אני בת אדם. בן אדם יושב מולי ומספר לי את הצרות שלו, אני לא יכולה להגיד לו 'תעוף לי מהבית'".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully