אחרי קרוב לארבעה חודשים, במוצאי שבת הקרוב ייערך סוף סוף גמר "האח הגדול". אמש (רביעי) מי שמצא את עצמו מודח ולא העפיל לחמישיית הגמר הוא קורן חתוכה, שסיים במקום השישי. בכך נחשפה חמישיית הגמר: רפאלה טווינה, אלירן ביטון, עומר ציפורי, גל רובין ונעם טקלה.
הבוקר (חמישי) חתוכה כבר נתפס מתרגל לחיים מחוץ לבית הכי מצולם במדינה, אחרי כמעט ארבעה חודשים. ויש סיכוי גדול שהוא כבר ממהר למצוא זוגיות חדשה.
בריאיון לרשת 13 מיד לאחר ההדחה סיפר: "אני מאוד מאוד שמח ומודה להשם. אם תיקחי אותי אחורה, אני משקשק מההדחות הראשונות ולא יודע מה יקרה איתי שבוע-שבועיים קדימה. להגיע למקום כזה זה מאוד מכובד".
על השאלה האם חשב שיגיע לגמר השיב: "אני אשקר אם אני אגיד שלא. יש תחושה כזו של פספוס והחמצה".
הוא גם נשאל מה יגיד לכל העוקבות שנדלקו עליו, ועל כך השיב: "אני באתי אנונימי, אני לא צריך את כל זה, אני צריך מישהי אחת. אם אשתי לעתיד שומעת אותי שם בקהל, אז היי, יצאתי מהבית, את יכולה לשלוח לי הודעה".
הוא גם התייחס לשוני שבין האודישן שלו לבין ההתנהגות בפועל בבית: "אני לא אוהב את קורן הזה של פעם, אני אוהב את קורן שעכשיו מדבר איתך. זאת הייתה עבודה עצמית שהייתי צריך לעשות".
על השאלה המתבקשת למי הכי מגיע להיות הזוכה הגדול, השיב: "נועם, הוא עשה דרך מדהימה".
