יעל שלביה לגמרי בתקופה טובה, טפו טפו. הזוגיות הפוטוגנית שלה עם נהג הפורמולה 1 לאנס סטרול, הקמפיינים והטיולים ברחבי העולם הם רק חלק ממה שעובר עליה לאחרונה. ואם כבר מעבר, אז הגיע הזמן גם לעבור לדירה חדשה - ולא, לא מדובר בדירת שני חדרים בדרום העיר.
שלביה תמיד אהבה מגדלים. כך היה כשגרה עם המיליארדר ברנדון קורף, וגם אחריו. אחרי שהיא ועומר אדם פירקו את החבילה, כזכור, היא עברה לאחד המגדלים בתל אביב. אבל כרגע היא כבר לגמרי באריזות לקראת המקום הבא.
לוואלה סלבס נודע כי בימים הקרובים תיכנס שלביה לדירתה החדשה באחד המגדלים האקסקלוסיביים ביותר בתל אביב, בשכונת בבלי. דירה עם נוף עוצר נשימה, ואם ממש בא לכם להיות שכנים שלה, תצטרכו להיפרד מלא מעט שקלים.
דירה זהה בגודלה לדירה ששכרה שלביה תעלה כ-50 אלף שקלים בחודש, וזה עוד לא כולל את דמי הניהול עבור חדר הכושר, הבריכה וכמובן השומר 24/7.
כאמור, שלביה נמצאת במערכת יחסים יציבה ופוטוגנית במיוחד עם נהג הפורמולה 1 ובן לאחת המשפחות העשירות בעולם, לאנס סטרול. לאחרונה אף סיפרה לנו בריאיון לוואלה סלבס שהיא לגמרי מרגישה שהוא האחד והיחיד: "ברוך השם, אני מאוד מאושרת. אין גבר כזה בעולם".
