וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרסום ראשון: הדרמה של פרידה עוזיאל מאחורי הקלעים

עודכן לאחרונה: 14.6.2026 / 14:08

הזמרת ויוצאת "האח הגדול" הופיעה אתמול במסיבת הגאווה של עופר ניסים, אבל רגע לפני שעלתה על הבמה התרחשה דרמה שלמה שכללה לא מעט דמעות ובלאגן | כל הפרטים

פרידה עוזיאל מופיעה במסיבה של עופר ניסים/יח"צ

סוף שבוע עמוס בחגיגות עבר אתמול על תל אביב, עם מצעד הגאווה שחל בצהרי יום שישי, והמסיבה המסורתית של הדי.ג'יי עופר ניסים שהתקיימה אמש (מוצ"ש), אחרי שנים בהן התבטלה בעקבות המצב הביטחוני. בין שלל האומנים שהופיעו על הבמה הייתה גם יוצאת "האח הגדול" הזמרת פרידה עוזיאל - שאת הדרמה התרחשה לה מאחורי הקלעים היא כנראה לא תשכח.

לוואלה סלבס נודע כי עוזיאל סגרה לעצמה לוק מבעוד מועד - שנבחר כבר למסיבת הפורים בה הייתה אמורה להשתתף, מסיבה שבוטלה בעקבות המצלחמה באיראן. הבגדים המתינו לטיימינג הנכון, ונשלפו אתמול לקראת ההופעה בירקון. אממה, הזמרת שכחה פרט אחד קטן - מאז פורים היא הספיקה לעבור ניתוח להקטנת חזה וירדה לא מעט במשקל.

עוזיאל לא ערכה מאז מדידות, ואתמול כשבאה לעלות על הלוק - היא גילתה כי הוא לא יושב עליה כפי שציפתה, ונראה עליה כמו "שק יוטה", כך על פי גורמים יודעי דבר. תקלת הלבוש עוררה לא מעט בלאגן וגם דמעות אצל הכוכבת, אבל אל דאגה - מי שהצילה את המצב הייתה הסטייליסטית מזל חסון, שהיא גם הסטייליסטית של אנה זק, שדאגה לה במהירות לאאוטפיט אחר בדקה ה-90' וכך עוזיאל יכלה לעלות בשמחה אל הבמה ולהרים בגאווה.

כאמור, מסיבת הגאווה השנתית של עופר ניסים התקיימה אתמול אחרי כמה וכמה ביטולים ברקע המצב הביטחוני. מלבד עוזיאל, הופיעו על הבמה גם אנה זק, נסרין קדרי ושירי מימון. מי שנהנו מההופעות היו כ-14,000 חוגגים וחוגגות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully