אופירה אסייג ואייל ברקוביץ' היו במשך שנים צמד בלתי נפרד לא רק על המסך, אלא גם מאחורי הקלעים. אחרי שותפות ארוכה וחברות קרובה, נוצר נתק בין השניים, בעקבות ההחלטה של אסייג להמשיך ולשדר את התוכנית המשותפת שלהם אחרי אסון ה-7 באוקטובר, על אף שברקו סירב לכך.
בעקבות אותה החלטה, לא רק שהתוכנית ירדה מהמסך (וחזרה לאחר מכן בגלגולים אחרים בהנחייתה של אסייג לצד מנחים אחרים), אלא גם החברות ארוכת השנים פסקה, ועד היום הם לא מדברים. בריאיון לתוכנית "מה באמת קרה שם" בהנחיית ארז טל שתשודר מחר בקשת 12, שיתפה אסייג על ההחלטה שקיבלה לחסום את חברה הטוב לשעבר, בעקבות המילים הקשות שהוא כתב לה.
"אחרי פעם אחת שהוא ראה אותי על המסך, הוא שלח לי הודעה שרק בשביל הילדים שלי, אני לא חוזרת על המילים שהוא אמר, מילים מאוד קשות הוא כתב לי", סיפרה אסייג והוסיפה את מה שסיפרה גם בעבר: "באותו רגע חסמתי אותו, חסמתי אותו בוואטסאפ, חסמתי אותו באינסטגרם".
טל ניסה להבין מה בדיוק המילים שהוא כתב לה, אך אסייג לא פירטה ורק הדגישה: "מילים מאוד קשות". לאחר מכן הוסיפה: "הוא לא אהב את העובדה שאני יושבת עם מישהו אחר, עם מישהי אחרת. כמו שהוא אמר מבחינתו, הרסתי את המותג ברגע שיצאתי לטלוויזיה בלעדיו. לא עניתי לו. המשכתי לעבוד".
זמן מה לאחר מכן, השניים הוזמנו למשרדי קשת על מנת להחזיר את התוכנית שלהם לאוויר, אך ברקוביץ', לדבריה, סירב לחזור אל המסך: "זה נגמר בזה שהוזמנו אחר כך, אחרי שכבר הייתי כמעט חודשיים באוויר בלעדיו, הוזמנו לשיחה, 'יאללה, חוזרים ליום שישי בשש'. הוא אמר, 'אני לא חוזר'".
התוכנית של השניים, שעלתה לראשונה בשנת 2017 לאחר שהגישו יחד תוכניות כבר מ-2006, ירדה לבסוף מהאוויר בדצמבר 2023. ברקוביץ' ביקש לבטל את חוזהו בקשת, עבר למתחרים ברשת 13, וכיום מגיש תוכנית לצדה של מוריה אסרף. אסייג המשיכה להגיש את התוכנית לצד מנחים מתחלפים ולאחר מכן הנחתה לצדו של חיים לוינסון. כיום היא מגישה את התוכנית לצדם של אלי אוחנה וברק סרי.
