וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ענהאל שמואלי חושפת: "תחת טילים, לבד, עברתי הפלה שוב"

עודכן לאחרונה: 9.6.2026 / 23:36

פחות משנה אחרי שעברה לידה שקטה בחודש השישי להיריון, שהגיע אחרי הפלה, כוכבת "המירוץ למיליון" ענהאל שמואלי חושפת שעברה הפלה נוספת: "נשים קמות בבוקר, מתפקדות, מחייכות, ממשיכות בזמן שהלב שלהן מתרסק בשקט"

ענהאל שמואלי משתפת שעברה הפלה נוספת/צילום מסך אינסטגרם

כוכבת "המירוץ למיליון" יוצרת התוכן ענהאל שמואלי, שיתפה הערב (שלישי) בפוסט כואב כי עברה ביממה האחרונה היא נאלצה לעבור הפלה נוספת.

שמואלי, שכיכבה בעונה השנייה של תוכנית הריאליטי המצליחה ביחד עם בעלה עקיבא, עברה בחודש אוקטובר האחרון לידה שקטה בחודש השישי להיריון, שהגיע אחרי הפלה נוספת שעברה בחודש ינואר של השנה שעברה.

בפוסט שפרסמה, בצירוף סרטונים שלה מחדר המיון, שיתפה שמואלי בכאב: "תחת טילים . לבד. עברתי הפלה. שוב. תודה לאל שבוע יחסית מוקדם. (כן, למדתי להודות גם על זה.) הולכת עם סלע בלב ויודעת שאני חייבת להניח אותו פה. כי יש כל כך הרבה נשים בתוך הסרט הזה ונשארות איתו לבד. וזה חרא. נקודה".

ענהאל ועקיבא שמואלי/צילום מסך, אינסטגרם

"ולפני שכל השליחים של אלוקים קופצים עם עצות, הסברים ו"הכול לטובה" אני לא צריכה את זה. (ובתוך תוכי? חיה את זה גם ככה.) הסיבה? כרגע לא מעניינת אותי. לשאול למה אני? ושוב? למה? למה? למה לעזאזל? זה גם ככה עובר לי בראש. אבל זה לא מנחם. כי בסוף שום תשובה לא באמת הגיונית. פשוט אוף. ועצב. וכל הקללות שבעולם", המשיכה ושיתפה בתחושות הקשות.

"ואני אגיד משהו שלמדתי בדרך הכי כואבת שיש: הדבר היחיד שאישה צריכה אחרי הפלה או לידה שקטה זה שלא ינסו לתקן אותה. לא להסביר. לא לחזק בכוח. פשוט להתבאס איתה רגע. להגיד: 'איזה חרא. אני מצטער/ת. חיבוק'. זה לא פותר כלום. אבל אלוהים… כמה זה מנחם", הוסיפה.

שמואלי המשיכה במסר החשוב, לכל הנשים העוברים מצבים דומין: "ואנחנו? גיבורות. באמת. נשים קמות בבוקר, מתפקדות, מחייכות, ממשיכות בזמן שהלב שלהן מתרסק בשקט. ובבקשה אל תישארי עם זה לבד. היו לי את כל הסיבות בעולם לשמור את זה לעצמי. אבל לא בא לי להיות עוד דוגמה ל'להחזיק בבטן'. אין בזה שום דבר מחזק. ושום דבר מרפא. לדבר. לבכות. לשתף. להתפרק. זה לא חולשה".

"וזהו. אין פה פואנטה. רק לב קצת שבור".

sheen-shitof

עוד בוואלה

רוצים להנות מאינטרנט מהיר וחבילת טלווזיה בזול? זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

3>/צילום מסך, אינסטגרם
חיבוק חזק/צילום מסך, אינסטגרם

בסטורי נוסף שמואלי שיתפה כי תאריך הלידה של העובר היה אמור להיות אותו התאריך של העובר שילדה בלידה השקטה: "אני אדם כל כך חיובי ואופטימי ואיכשהו בכוח מרגישה שליחה של כאב. לכתוב לכן את זה דרש ממני כוחות שלא היו לי הפעם. למה אני לא הסיפור סינדרלה הזה? התאריך היה אמור להיות בול התאריך של הנסיך שאיבדתי. כבר חשבתי ודמיינתי איך תתרגשות יחד איתי".

"חשבתי כבר איזו סגירת מעגל, שמעתי כל כך הרבה סיפורים של נשים שקלטות אחרי לידה שקטה, כמה זה מרפא וכו'. אבל הסיפור שלי אחרת. אני בטוח לא העוקב המושלם שלכם. אבל זה מה שיש לי להביא אותי. ואת עצמי. ומספיק לי שמישהי אחת יושבת לה בקושי שלה בשקט בדממה תדע שאני איתה. והחיים שלנו יפים ויהיו הכי יפים. אני בטוחה בזה".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully