כמעט ארבעה חודשים עברו מאז שוואלה סלבס הייתה הראשונה לספר לכם שהזמר המצליח עומר אדם נמצא בזוגיות חדשה ומסקרנת עם בחורה איטלקייה-יהודייה בשם סשה ישראלוביץ'. זמן קצר לאחר מכן, היינו הראשונים לספר לכם גם על האירוסין של השניים, ועכשיו, סוף סוף, מגיע גם הצעד הרשמי מצדם - עם תמונות זוגיות באינסטגרם.
אדם וישראלוביץ מנהלים בחודשים האחרונים את הזוגיות שלהם הרחק מעיני המצלמות והרשתות החברתיות. בשבוע שעבר הם הגיעו יחד לאירוע פומבי ראשון מצולם, החתונה של אושר כהן ועדן פינס. היום (רביעי) הם עשו צעד נוסף כאמור, ושיתפו תמונות זוגיות באינסטגרם.
ישראלוביץ הייתה הראשונה לעשות את הצעד לו ציפינו, כשהעלתה תמונה שלהם צועדים ברחובות ניו-יורק כשהם בחליפה ושמלת ערב, בדרך לחתונה של ראלף נקש, נכדו של המיליארדר הישראלי רפי נקש. לאחר מכן, גם אדם הצטרף לחגיגה והעלה פוסט עם תמונות של השניים, כשברקע השיר feeling good בביצוע של מייקל בובלה.
כאמור, בחודש פברואר האחרון סיפרנו לכם על הזוגיות המפתיעה של הזמר עם ישראלוביץ', יהודייה-איטלקייה בת 24, אותה הכיר הזמר דרך חברים משותפים. היא בעלת תואר ראשון מאוניברסיטת רייכמן, שם למדה מדע המחשב ויזמות ועשתה התמחות בהרווארד. כיום היא מתמחה בקרן הון סיכון בתחום הקריפטו.
הזוגיות בין השניים הפכה מהר מאוד לרצינית, וחודשיים בלבד לאחר חשיפת מערכת היחסים, הם כבר התארסו זה לזו במהלך חופשה מעבר לים.
