וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלי לוי נגד שירי מימון: הקרב בין הדיוות מתחיל

עודכן לאחרונה: 13.5.2026 / 12:11

הדרמה מתחילה: העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" יוצאת לדרך בקרוב, והכוכבים כבר החלו לחשוף את הרקדנים שילוו אותם על הרחבה - אז מי ירקוד לצד מי?

דניאל גרינברג חושפת את הרקדן שלה/ללא

העונה החדשה של "רוקדים עם כוכבים" תתחיל ממש בקרוב, והכוכבים המשתתפים כבר מפזזים בחדרי החזרות ומתכוננים לרגע הגדול. עכשיו הגיע גם אחד השלבים הכי מסקרנים רגע לפני העלייה לשידור - חשיפת הציוותים.

הזמרת שירי מימון עשתה זאת בדרך יצירתית במיוחד, כשהעלתה לאינסטגרם סרטון "אימה" משעשע, במהלכו חשפה את הרקדן שילווה אותה - רפאל פליישמן, שכיכב כזכור בגמר לצד לינוי אשרם בעונת 2024.

נזכיר גם כי וואלה סלבס הייתה הראשונה לחשוף את הסכום המטורף שמימון צפויה להרוויח מהשתתפותה בתוכנית - כשבמידה ותגיע לגמר, היא צפויה לגרוף כ-900 אלף ש"ח.

sheen-shitof

עוד בוואלה

הלוואה לחינוך: איך להשקיע בעתיד הילדים בלי להיכנס לסחרור כלכלי?

בשיתוף הפניקס

מי שעוד חשפה היום את הפרטנר שילווה אותה בעונה הקרובה היא הזמרת ונציגת ישראל באירוויזיון לשעבר, עדן גולן, שתירקד לצד ארטיום ליאסקובסקי, שרקד בעבר לצד מעיין אדם ובעונה השנייה אף זכה בגביע יחד עם עדי חבשוש.

גם השחקנית והדוגמנית מלי לוי חשפה היום כי היא תרקוד לצד דני יוחטמן, אחד הרקדנים הוותיקים של התוכנית שהוא אפילו האקס של השופטת האייקונית אנה ארונוב.

גם כוכבת הריאליטי דיאן שוורץ, שעל הליהוק שלה שמעתם לראשונה בוואלה סלבס, חשפה כי תירקד לצד לוטם מדמוני, שרקד בעונה הקודמת לצד רוני דלומי ובעונה שלפניה הגיע למקום השני יחד עם מאיה קיי.

השחקן והדוגמן בר ברימר חשף כי ירקוד לצד סנה סוקול, זוכת העונה הקודמת יחד עם אמיר שורוש. צחי הלוי ירקוד לצד נינה סול, ודניאל גרינברג חשפה כי תירקד לצד אלון דוידובסקי.

אבישג סמברג חשפה שתרקוד לצד רקדן חדש - אוון. הקומיקאי מתן פרץ ירקוד לצד אלינור גרשפלד. מיה דגן תרקוד לצד שחר זיסמנוביץ'. ואורי פפר לצד אליסה שריקי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully