וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רון קופמן חושף: לא הצבעתי בבחירות 40 שנה, אם אצביע - זה האיש שאבחר בו

עודכן לאחרונה: 8.5.2026 / 10:05

השדרן והמגיש הוותיק חשף מה הסיבה שבגללה לא הצביע בבחירות כבר למעלה מ-40 שנה וגם - מי האיש שבכל זאת הוא יצביע לו במידה ויבחר לעשות זאת השנה

רון קופמן וינון מגל מתווכחים על גיוס חרדים/המטבחון / רדיו 103fm

איש התקשורת הוותיק רון קופמן, הידוע בסגנון הביקורתי החריף שלו, הפתיע אתמול (חמישי) את המאזינים כשחשף בשידור שהוא לא הצביע בבחירות כבר 43 שנים.

בתוכנית היומית ברדיו 103fm, שיתף קופמן מה עומד מאחורי ההחלטה שלא לממש את זכותו הדמוקרטית מאז שנת 1983: "אני הכרתי פוליטיקאים. ברגע שהתחלתי לעבוד בעיתון 'הארץ' והייתי במילואים שבעה חודשים, ראיתי ממה הם עשויים".

השדרן המשיך ושיתף על המצב במדינה שמדאיג אותו: "אני לא יודע מה יהיה פה באמת. אני סקפטי. אולי אני אפילו אגיע למצב שבו אני חוזר להצביע, כי אנחנו במצב חירום". לאחר מכן, הוא חשף את הבחירה המפתיעה שלו, במידה ולבסוף כן יצביע: "אני מצביע לליברמן אם וכאשר. תדעו. אחר כך תגידו שאני גזעני".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully