וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"ברגע האחרון": בלייק לייבלי וג'סטין בלדוני הגיעו להסדר בסכסוך המשפטי

עודכן לאחרונה: 5.5.2026 / 12:04

כוכבי הסרט "איתנו זה נגמר" קיבלו החלטה מפתיעה והגיעו להסדר בתביעה המשפטית שהוגשה בעקבות סכסוך ביניהם במהלך צילומי הסרט. ההסדר נחתם שבועיים לפני תאריך המשפט שנקבע להם

הדוגמנית בלייק לייבלי/blakelivelylove, טיקטוק

סוף לסאגה: השחקנים בלייק לייבלי וג'סטין בלדוני, שהתכסחו במהלך ואחרי צילומי הסרט "איתנו זה נגמר", הגיעו אתמול (שני) להסדר בתיק המשפטי הממושך שלהם, במה שהוגדר כ- "הסכם של הרגע האחרון", כשההסדר ביניהם נחתם כשבועיים לפני תאריך המשפט, שנקבע ל-18 במאי.

התיק של השניים כבר עבר לגישור בפברואר, והם ניסו להגיע להסדר, אך השיחות תחילה לא צלחו. מקור אמר למגזין Page six כי השניים ניהלו משא ומתן במשך כמה שבועות ועודדו להגיע להסדר ביניהם. "זה היה הסכם של הרגע האחרון", שיתף המקור, והסביר כי "השופטים רצו להימנע מכך שזה יגיע למשפט, כי זה היה צפוי להיות תיק ארוך וממושך, ולכן עודדו אותם להגיע להסכמה".

בלייק לייבלי וג'סטין בלדוני בדיון בית משפט בניו יורק. פברואר 2026/צילום מסך, instagram/stylecaster

כזכור, הסכסוך בין השניים החל לאחר שלייבלי האשימה את בלדוני בהתנהגות שאינה הולמת על הסט, וטענה כי היא חשה אי נוחות בעקבות ההתנהגות שלו - כשהתעכב בסצינת הנשיקה ביניהם וזרק הערות סונות בנוגע למשקלה. בנוסף, היא טענה כי בלדוני ערך מסע של "מנפולציה חברתית" על מנת להרוס את המוניטין שלה. בדצמבר 2024 הסכסוך הגיע לכותלי בית המשפט בעקבות תביעה שהגישה השחקנית ובה טענה להטרדה מינית מצידו של בלדוני, סביבת עבודה עויינת, ו"מאמץ מתואם להרוס את המוניטין שלה". מנגד, עורן דינו של השחקן, בריאן פרידמן, טען כי התביעה נועדה על מנת "לתקן את המוניטין השלילי" של לייבלי, וכי הטענות הן "שקריות, מקוממות, מרושעות במתכוון ועם כוונה לפגוע פומבי" בשחקן. היחסים העכורים השפיעו גם על מסע היח"צ של הסרט, ממנו נעדר בלדוני שכאמור, ביים וכיכב בו.

sheen-shitof

עוד בוואלה

נלחמים ביוקר הנדל"ן: כך תוסיפו לבית חדר ביום אחד

בשיתוף קבוצת גוטליב אלומיניום

לייבלי האשימה את בלדוני בהתנהגות שאינה הולמת על הסט/GettyImages, Monica Schipper

ריצ'רד סי. שונסטיין, עו"ד לליטיגציה מניו יורק המעורה בפרטי המשפט, הסביר כי היה קשה להוכיח מי מהצדדים נפגע יותר באירועים, שכן יש "עובדות מביכות לשני הצדדים". לדבריו, ההסדר שנחתם הוא לטובת שניהם. "ההסדר אפשר לצדדים לעצב יחד פתרון ולהימנע מסיכונים של חשיפת מידע אישי ומקצועי רגיש" הוא הדגיש.

למרות כל הדרמה, השניים אמרו בהצהרה משותפת כי הם עדיין גאים בסרט הלהיט שלהם "איתנו זה נגמר" וכי "העלאת מודעות, והשגת השפעה משמעותית בחייהם של ניצולי אלימות במשפחה - ושל כל הניצולים - היא מטרה שאנו עומדים מאחוריה".

"עובדות מביכות לשני הצדדים - ההסכם לטובתם"/GettyImages, Cindy Ord/Getty Images

בחודש שעבר, התיק של לייבלי ספג מכה קשה כשבית המשפט דחה עשר מתוך 13 הטענות שלה נגד בלדוני, כולל הטרדה מינית, לשון הרע וקשר קשר. הוא קבע כי רק שלוש מהטענות שלה יוכלו להימשך - הפרת חוזה, התנכלות וסיוע ועידוד בהתנכלות.

בסטורי שלייבלי שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה לאחר הפסיקה, היא שיתפה את תחושותיה: "הדבר האחרון שרציתי בחיי היה תביעה משפטית, אבל הגשתי את התיק הזה בגלל ההתנכלות הנרחבת שחוויתי, וממשיכה לחוות, על כך שביקשתי באופן פרטי ומקצועי סביבת עבודה בטוחה עבורי ועבור אחרים", כתבה. היא הוסיפה כי היא "לעולם לא תפסיק לעשות" את חלקה במאבק "לחשוף את המערכות והאנשים שמבקשים לפגוע, לבייש, להשתיק ולהתנכל לקורבנות".

בלייק לייבלי, מט גאלה 2026/GettyImages, TheStewartofNY

מספר שעות לאחר הפרסום על ההסדר אליו הגיעו כוכבי הסכסוך המתוקשר, לייבלי הגיעה לאירוע המט גאלה השנתי, וניסתה לשדר עסקים כרגיל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully